Masyuk

Sabtu, 4 September 2010

Trainning @ Mid Valley







Memang aku agak sibuk gak la dekat dekat nak raya ni, bukan sibuk apa nya pun cuma selepas kitaorang siap dengan Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak-Anak Yatim Nur Hikmah, Kajang pada minggu lepas. Minggu ni plak selepas Cuti Merdeka lepas aku kena pergi trainning kat Mid Valley pulak. Memang bosan la kalau trainning di bulan puasa ni orang yang tak puasa boleh lah melantak free tapi kitaorang yang puasa ni dapat tengok orang melantak jerk. Waktu berehat tu sempat la aku ngan akak2 kat opis aku ni mencuci mata kat The Garden tu tapi aku tak shopping pun just tengok tengok jer tapi tak ada yang berkenan.


Meck's Pit ngan Kak Mazlin.


Kak Elle ngan aku ler


bergambar ramai ramai dengan pengajar Wilson Yeap ni tak mengantuk dibuatnya


p/s - ini bukan trainning naik pangkat or naik gaji okeh




1 comments:

J.M.R berkata...Best Blogger Tips

training pe ni ek..cam best jer..