Masyuk

Jumaat, 29 Oktober 2010

Ini Bukan Blog Hamzah Ian






Selamat pagi Jumaat yang barakah kepada semua semoga semuanya dalam keadaan sihat belaka hendak-Nya, Amin

Tiap-tiap hari aku check kat web Nuffnang aku punya "kata kunci" pasti akan ada orang menyinggah mencari TETEK kat dalam blog picisan aku ini. Paling best yang dicari adalah TETEK LISA SURIHANI apa korang ingat blog aku ni adalah blog si Hamzah Ian ker yang berbaur kelucahan. har har har....
Korang tak akan jumpa pun gambar TETEK kat dalam blog picisan aku ini kerana blog aku suci dari perkara-perkara yang berbaur lucah ini.... har har har

Lainlah kalau blog si Hamzah Ian tu memang tak lekang dengan "kata kunci" tetek, conec, gay, kemaluan, burung seorang lelaki, download video lucah 3gp, ramas-ramas, ranjang, porn, melancap guna timun, gila seks, sexs dan pelbagai lagi kata kunci yang berunsur kelucahan di blog beliau, kalau tak percaya korang try pergi ke blog dia. har har har.... haram jadah.... hahahhaaaa



p/s - bila la nak pergi tengok filem cuti-cuti cinta ni dekat PAnggung WAyang GAMbar (PAWAGAM).
- Jangan lupa singgah di blog Hamzah Ian a.k.a. Terbang Tinggi-Tinggi.
- Hamzah Ian ko jangan marah aku ekk ini memang kenyataan... har har har
- aku still kat umah ni nak pergi kerja tak boleh sebab hujan sorry kengkawan den lambat masuk opis hari ni....
- Ingat Alhan ingat Shahir AF

5 comments:

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

pemuda pemudi sekalian.. marilah beramai-ramai muhasabah diri

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

oi.. hahaha.. gua ingt ape tadi. hohoho

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

kesian kat hamzah tetiba aja kena

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

lama tak singgah sini. apa cerita matjoe minum minyak??

muhd alhan salwan berkata...Best Blogger Tips

Hahahaha....