Masyuk

Rabu, 2 September 2009

Yahoooooooooo Dapat Berbuka Dengan Bloggers Dari Nuffnang....



yahoooooo..........
aku selak2 blog kak ina dia ada post kat blog dia dapat invitation dari nuffnang berbuka puasa di The Apartment, KLCC.
Hari tuh aku ada gak hantar nak joint benda alah nih pastu aku godek2 la email aku
allhamdulillah aku pun dapat jemputan gaks.
best nyer dapat berbuka percuma cam nih & dapat berkenalan ngan blogger2 yang lain .....
memang berbaloi la joint nuffnang nih kan
berbaloi baloi..........
terima kasih nuffnang kalau ada lagi invite la lagik yerk
:):):):):):):):):)


Dear Nuffnanger,

We're pleased to inform you that you're now officially invited to Sesi Buka Puasa with Nuffnang happening on;

Date : 5 September 2009 (Saturday)
Time : 6.45pm till 9.30pm
Venue : The Apartment, KLCC

Kindly confirm your attendance by sending an email to berbukapuasa@nuffnang.com by 12pm, 4 September (Friday). Should you not confirm your attendance by then, your invitation will be revoked and passed to the next blogger in the list.

Kindly be punctual as we wish to kick off the breaking fast session with a short introduction from the chef who's behind the wonderful cuisines of the Kelate dishes served in the Ramadhan Buffet menu and a short opening address by our Nuffnang Malaysia's Country Manager.

We look forward to meet you this coming Saturday.

Selamat Berbuka Puasa.

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd





5 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam dd..wah..wah..sungguh bertuahlah kita berdua ni...untung ..memang beruntung..nanti jumpa kat sana..kamu bawak sape ek?

akak tak tahu lagi ni..masa hantar email tulis nama cik abg tapi dia mcm tak minatlah pulak..boleh ke bawak anak teruna akak..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

salam kak ina
memang bertuah la kita berdua nih..
eheehehheheee
saya tak tau bawak sapa lagik ler

saya masa hantar email arituh saya just inform saya bawak partner jerk
xtau la plak cam mana.....

Precious berkata...Best Blogger Tips

Aiseh ... melepas ler haku!! Next time ada kot ... Sob sob!

mummYaeesh berkata...Best Blogger Tips

jelesnye..mcmana nak dpt invitation tu ek.. tp klu dpt mmg takleh g pun sbb da ada acara buka posa dgn geng blogger gak..hahah (saje kan dengki!)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

precious & mummYaeesh - arituh bukak kat nuffnang
pastu trus hantor mail. pastu petang tadik dapat mail dapat plak pergi berbuka nih.......