Masyuk

Selasa, 1 September 2009

~~Shock Break~~



Salam kengkawan semua ingat lagik tak bulan lepas aku pernah promote biskut raya
kat blog aku nih kalau tak ingat click kat sini.

gambar kat atas nih adalah rupa sebenar dan saiz sebenar biskut shock break yang aku jual nih
aku pergi ambil stock nih tadi atas permintaan seorang member tempat aku keje
dia ni mengandung tuh pasal la aku sanggup ambil biskut nih just tuk dia
kalau dia tak mengandung mmg ko tunggu jer supplier aku hantar kat aku
eehheheheheheee

kepada sesiapa yang nak order lagik leh ler emailkan aku yer
harga nyer cuma RM35 tak rugi la kalau beli coz rasanya memang sedap
betul tak rynn2506

9 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam ramadhan dan selamat berpuasa..rajinnya dia ni berbisnes..akak pun rajin gi jejalan kat plaza gm tu..klu ada gath dengan mak dara akak beli souveniors kat situ aje..save budget..
nanti nak gi jugak lagi ni ..nak cari tudung dan pin untuk tudung...beli sekali lepas duduk diam-diam sampai raya tahun depan.

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

weh..ko sempat perli aku ehh...

yelah beb...aku takut x sempat je kuih spai aku dah bersalin dulu..kan ke susah tu....

anyway, TQ beb sbb sgup bsusah payah g amik tuk aku...huhuhu..syg ko!!!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

kak ina - memang ar beli barang kat sana save sket. cam keronsang baru dlam 6-7 hengget tapi kena beli borong ar...


rynn2507 - ko jgn taouching plak dol
biasa ler lagipun aku memang nak ke sana gak .............ehehehheeheee

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

aiyooooo cam sedap jek....nk rase bleh....ekekeke

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

memang sedap pun kak heze
bler nak ghase nyer...ehehehheee

wina berkata...Best Blogger Tips

a'ah aku 1st time rasa pun aku suka...sodap!
aku dh order tau :-)

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

haah..mmg sedap kan...aku bwk blk smlm...laki aku pon suka...
mau nye abis sblm raya..xpe...sememntara aku leh mkn...kalo dlm pantang nnt confirm xleh nak mkn...huhu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yezza wina
aku dah masukkan dlm order list aku
tqsm

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

rynn2506 - kalau cam tuh ko order jer ler lagik stok sampai sebelum ko 'meletup' kang kalau pas ko 'meletup' xdapek ko nak merase kang
ehehehehehehheheee