Masyuk

Khamis, 5 November 2009

BLOGGER'S GATHERING 09



tgh jenjalan kat blog orang aku ternampak la benda nih...
menarik nih tapi kena tengok jadual la nih
any info leh la click kat sini



BLOGGER'S GATHERING 09
DATE : 19.12.2009
VENUE : GENTING THEME PARK (meet at KL SENTRAL)
FEES : WILL BE CONFIRMED LATER

(included t-shirt and souvenirs)
so, pd rakan blogger yg berminat untuk menyertai gathering ni, leh la bg info anda ke fhadlow86@yahoo.com sila bg maklumat seperti yg dinyatakan di bawah :

nama :
url blog :
emel :
ym :
no fon
:
kepada kawan2 blogger diharapkan dapat menghebahkan pd rakan2 blogger yg lain mengenai gathering blogger ini supaya lebih ramai blogger yg akan turut serta bagi memeriahkn lg gathering kita pd hari tersebut....
x dilupakan, kepada rakan2 yg ade idea kreatif mengenai design t-shirt blogger kite, bole la bg cadangan anda ke emel yg dinyatakan di atas ye... nk tolong design terus pon bole...
so, hope korg sume leh bg support utk kite jayakan gathering blogger kite...
ajak ramai2 kawan join ye...

6 comments:

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

nak join ke? sesuei la tu...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tuh la pasal cam menarik jer
akak joint kerk??

muhd alhan salwan berkata...Best Blogger Tips

ha, mcm nie lah...
da update da..

hu3...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yer la alhan kalau tak ari2 aku dgr ko membebelkan........

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam daydeck..tertanya-tanya jugak akak ...mana poiiinya jang ni..rupernya buat amal...alhamdulliah semuga semua amal kamu semua akan di terima.
tak nak jadi ninja ker???manalah tau leh menang...
terima kasihlah sebab ucapkan tahniah kat akak..semuga lepas ni dpt hadiah yang paling...(dasar tamak)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

salam kak ina
saya leh dikatakan sibuk gak la skang ni. balik keje nih nak trus g Kajang kitaorang berkampung kat sana
ada kenduri kawen ler