Masyuk

Jumaat, 18 Jun 2010

Maaf Kepada Kak Ina KL & Cik Lily Putih



Kak Ina KL dengan CLP jangan marah dengan aku coz tak melawat ke "rumah Internet" korang yer. Hajat hati memang nak sentiasa melawat ke "rumah Internet" korang yang memang best tu. tapi apakan daya blog aku Kak Ina KL ngan CLP aku tak leh masuk kalau kat opis ni.Ada sesiapa boleh tolong aku sebab apa masalah ini berlaku. Apa softwere yang perlu aku download?Tapi Kak Ina KL & CLP jangan takut coz aku tetap akan menyinggah kat blog kalian berdua.tapi akulah rugi sket coz dapat info lambat. Kesian kat aku ekkk.. aahahahahhaha




1 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

deck,
ala biasalah tu kan. aku okeh je.. no prob lah