Masyuk

Jumaat, 4 Jun 2010

Rezeki Jangan Ditolak Lagi




Siapa cakap berblog ni merugikan?
Bagi aku berblog ni langsung tak merugikan daripada membuat perkara yang tak berfaedah sambil kita berblog kita akan mendapat keuntungan dari pelbagai cara antaranya dari Nuffnang
selain itu berblog juga boleh memperkenalkan kita dengan semua orang tak kira Bangsa, Agama dan Negara.

Kenapa aku cakap tak merugikan?
Sebabnya selain aku dapat side income dari Nuffnang aku juga dapat ramai kenalan dan selain itu aku juga mendapat Rezeki dari member blog. Minggu lepas sebelum aku ke Temasik aku terjumpa anak cik Intan yang juga kawan sekolah aku dan pada masa yang sama aku dapat 2 paket serbuk kopi rezeki juga tu kan, mesti layan kan time mengantuk kat opis nanti leh lah aku bancuh kopi tu senang je skang kopi ni dah siap dengan gula dan tak perlu tapis sebabnya kopi yang Cik Intan bagi tu dah siap dalam uncang aku cua perlu masukkan air panas lepas tu kacau sampai pekat layan siot... Esok aku nak bawak kopi tu g opis pastu tak yah la aku beli kopi kat Cafe lagik. Terima Kasih daun keladi kalau ada bagi lagi yer Cik Intan. ehehehehe




1 comments:

kakintan berkata...Best Blogger Tips

daydeck sedap ke kopi Hang Tuah tu?...hari ni Hang Tuah promosi keMelaka...