Masyuk

Khamis, 17 Jun 2010

First Aid & CPR Trainning...



Wah dah jam 9malam aku bleh update blog lagi nih,
selalu nya lepas jer magrib aku dah merayap dah nih tapi malam ni aku lambat sket jadi kupu kupu malam....

Semalam ngan hari ni aku kena pergi trainning First Aid & CPR kat Technology Park Malaysia (TPM) yang dekat dengan MIMOS tu ler. Bagi aku trainning ni bagus dan perlu setip orang pergi coz banyak input yang diberikan oleh tenaga pengajar (cam AF plak ekk) waktu trainning tu kitaorang diberi pendedahan secara teori dan praktikal disamping itu tenaga pengajar yang tak membosankan amatlah penting terutamanya kepada orang cam aku yang sentiasa mata kuyu jer. langsung tak mengantuk aku attend trainning ni. kalau trainning lain for sure aku dah membadak coz termengantuk kuasa dua

trainner yang mengajar namanya MR CHELLAPPAN salah seorang First Aider yang terkenal kat Malaysia, kalau korang ada sebarang pertanyaan mengenai bantuan kecemasan pertama dan apa sahaja mengenai kesihatan korang boleh email kepada chella8@gmail.com

terima kasih kepada ASTRO coz provide trainning sebegini rupa kepada pekerja.


Antara praktikal yang dilakukan. terima kasih kepada model tak berbayar ni ekkk....

Tengah hari waktu lunch hour aku kuar makan dengan Hairi kat food court coz mamat mata stim ni belajar kat TPM nih. aku makan chiken chop jerk.



p/s - perut dah berkeroncong nak g mencekik jap...


4 comments:

Jantan Keparat berkata...Best Blogger Tips

wah..
besh2!
macam real plak...

mohdhairihassan berkata...Best Blogger Tips

siap letak gambar aku lagi..
segan dow...dah lah telebih kacak tym nih!
hahaha~
wahh best ar astro banyak sponsor untuk training2 cenggini ^_^

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.mamat mate stymmm?
.ingat mamat tu yg stymmmm
.hahahahha ;D

.mate die bukan mate stymm
.tp mate yg reduppp
.awwww~~
.i likeee

.oit, ape neh dating dgn pakwe org nehh
.ni aku marah nehh
.dating x ajak!
T___________T

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

JK - memang best pown time nih...


Hairi - ko jangan perasan kacak...

Intan - pakwe ko ker tuh...ahahhahaa