Masyuk

Rabu, 16 Jun 2010

Lagenda Budak Setan






Ikhlas aku cakap cerita Lagenda Budak Setan ni tak berapa nak best bagi aku yang otak tak berapa nak center nih tapi mat2 bunga a.k.a. jiwang karatz maybe layan kot cerita nih. Nasib baik lah aku dapat ticket wayang cerita Lagenda Budak Setan ni percuma kalau tak rasa nyesal kot. Ramai cakap tengok cerita ni sedih dan menangis tapi aku ngan kengkawan aku jugak menagis jugak tadi tapi menangis sebab gelak gilo babas punya kat dalam panggung. Maybe kalau nak tengok cerita ni kena pergi dengan couple kot baru ada feel baik punya. memula cerita ni kelakar la gak antara Farid Kamil dengan Lisa Surihani tu lepas masuk part jiwang tu la dah start tak bleh blah... ahahhaha
nasib baik la ada kekasih hati aku dalam cerita ni iaitu Fazura, aku memang minat giler dengan Fazura nih.


6 comments:

helena's berkata...Best Blogger Tips

memang tak best.hahaha aku yg jiwang nih pon cakap tak best..hehe

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam...mula-mula best...lepas tu tak best..klu couple memanglah best kan..

semuga tasha cepat sembuh..

kamu ni ashik dapat tiket free...tak yah lagi tunggu nuffnang bagi kan..

wah suker tenguk muker kamu dalam air utk peraduan camera tu...good luck yer..

kenapa pulak kena bukak kat umah...kt office tak leh msk lagi ker..hairan bin ajaiblah kannn

| u s n a | berkata...Best Blogger Tips

kikiki..i told u already ;p
yg plg klakar tym muke die berbalut tu kot..
tu part sedih, tp hati meronta nk gelak giler2 tgk mumia idop

mohdhairihassan berkata...Best Blogger Tips

aku tengok ngn fateha pun xde feel jugak cmne nih daydeck?
sangat x best cerite tu!
huhuhu~

Nurul chumel berkata...Best Blogger Tips

saye sgt suke cerite ini oke.

mier@merr berkata...Best Blogger Tips

setuju!
xbest..
huhu... jiwang2 gk..
tp mmg x best.