Masyuk

Khamis, 24 Jun 2010

The Backup Plan - Review




Hari Isnin malam Selasa (bukan Khamis malam Jumaat ler) hari tu aku pergi tengok preview
The Backup Plan

ni dekat The Curve.itupun selepas mendapat invitation dari Nuffnang.


Aku ingatkan ramailah tali barut Kak Ina KL yang menyemakkan diri seperti kebiasaannya tapi tekaan aku meleset cuma aku dengan Cik Lily Putih jer yang ada kat tempat kejadian. Bak kata Kak Ina KL diaorang dah dapat banyak Buffered tu pasal Nuffnang tak bagi tiket wayang dah.


Pada Mulanya memang aku dapat 2 ticket jer tapi bila petang sket kat opis aku ni ada bagi ticket cerita yang sama kat tempat yang sama.
aku dapat lagi 4 ticket.Lepas tu aku terus call member aku Shikin otai Kampung Puah Lembah tanya dia nak g tak tapi lain panggung ngan aku ler gamaknya.
selepas tu dia datang ngan konco konco nya seramai 4 orang aku terus kasi ticket dia pun masuk ke Panggung bersama konco konconya itu.


Aku ngan Cik Lily Putih still melepak kat luar lagik sementara menunggu tu Cik Lily Putih sempat lagik tanya kat Sotong Zai a.k.a. Rob tentang Goody's bag.

Tapi malangnya Rob cakap tak da Goody's bag hampa gak la kitaorang cuma dapat badge " I Love Nuffnang " Tapi ok la gak dah dapat ticket cerita ni pun dah ok.


Ok pasal cerita The Backup Plan ni best ar kelakor giler cerita ni tak kering gusi dibuatnya.
Bukan kelakar jer tapi dengan body Zoe (Jeniffer Lopez) yang mantap tu buat aku tak senang duduk ahahahhaha...
Jamban dia layan siot kalau dapat tak carik lain (tak kan dapat nyer).
Bagi pompuan plak mesti tak tahan dengan Stan (Alex O'Loughlin) yang body pun turf.


Cerita bermula dengan Zoe ni plan nak ada anak sebelum berkahwin dalam waktu yang sama dia berkenalan dengan Stan secara kebetulan.
Tapi cerita ni agak lucah la jugak coz ada menunjukkan adegan berahi tak sesuai nak bawak budak kecik nak tengok cerita ni.
Selepas Zoe dan Stan melakukan aksi ranjang si Zoe ni termuntah dan baru cakap kat Stan yang dia "Pereknen" hasil dari tabung uji kepada Stan.
Stan plak cam tak leh terima yang si Zoe ni " Pereknen " lepas tu berlakulah konflik diantara mereka berdua.

selepas itu sila la pergi ke panggung wayang tonton sendiri The Backup Plan ni yer coz aku bukan dapat royalty dari diaorang pun...


Walau apa apa pun terima kasih kepada Nuffnang bagi tiket wayang kat aku.



Muka Cik Lily Putih yang tak puas hati


Rob menerangkan sesuatu kepada Cik Lily Putih


Otai Kampung Puah Lembah Shikin belanja aku popcorn & air Pepsi



Cik Lily Putih dan Mr Big nya berposing sebelum tengok The Backup Plan.


Tempat mandaftar sapa tak datang nanti blacklist yerk.


Baik punya. Mantop siot.


Apo yang ko tunjukkan tu Cik Lily Putih



Rob pun nak menyelit jugak.


Aleen nak bergambar tapi tak der teman terpaksalah Rob temankan.


Gadis litar opppsss silap plak gadis penyambut tetamu dari Nuffnang.


Cik Lily Putih bergaya dengan tiket The Backup Plan katanya.


Mr. Big pun nak juga....

3 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

alamak banyak siot muke aku. ishk malu3x

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

malu konon.....

muhd alhan salwan berkata...Best Blogger Tips

same lah...