Masyuk

Selasa, 29 Jun 2010

Belajar vs Durian = BeRian



Dek kerana kebosanan malam semalam aku melepak kat rumah jer coz semua bz berkerja aku sorang jer duk umah.

kengkawan plak semua pun kerja den duk kat umah jo la gamaknyer.


malam tadi member aku merangkap sifu (tunjuk ajarku sifu) aku dalam dunia photography ajak aku g shoot amik gambar kat Bukit Bintang.

aku pun lanyankan jer coz lebih baik aku pergi dapat gak aku ilmu daripada membadak kat rumah jer.


lepas jer g shoot terus g pasar Chow Kit pekena durian (tinggi la kolestrol aku minggu ni) memang layan siot makan durian ni.kalau ada "musang king" lagi layan.


Waktu kat Bukit Bintang amik pic kat area depan Maybank tu jer ada plak orang kaler2 tuh


Lepas tu aku dapat belajar amik gambar bergerak macam nih. Aku tak ingat namanya apa tapi nampak cam lampu kereta tu macam line jerk.

Inilah sifu aku yang banyak mengajar aku dalam dunia photography ni. Kalau korang nak kawen or bertunang or apa apa event pun bleh la contact dia nih.

Inilah durian D24 & Udang Merah yang aku ngan sifu aku makan kat pasar Chow Kit malam semalam... arrgghhh terliur aku dibuatnya... malam ni nak pergi repeat lagik ker wey...

3 comments:

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

oh baru mlm tadi akak makan derian....meleleh...huhu

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

fuhh..durian..memang favourite,...nyam2..apsal tak ajak eden skali bro?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

kak heze - sama la kita ni malam tadi gak la....

Eyriqazz - memang layan durian nih bro... semalam tak rancang pun main hantam jer nih... ehehehe
next kita buat gather makan derian plak ekk,...