Masyuk

Jumaat, 4 Jun 2010

Batik Sarong Online Giveaway





Sempena pembukaan Batik Sarong Online (BSO) ada Giveaway.
Cuma 3 orang jer yang layak untuk memengangu giveaway tersebut.
Saja jer aku nak masuk giveaway ni coz nak tolong member2 promote perniagaan online mereka terutamanya orang melayu.
Kalau tak dapat pun tak per coz leh membantu member2 blog berniaga kalau dapat boleh bagi kat Cik Nieza atau pun Mak Cik Jenab.
Lagi pun aku tengok kain batik yang dijual amatlah menarik dari batik biasa yang dijual di pasar Coket tuh.

Syarat-syarat untuk giveaway adalah

Mesti mempunyai blog.
memang dah ada pun

Mesti jadi follower BSO sepanjang tempoh giveaway.
orang pertama jadi follower kot. eheheheheheee

Buat satu entri "Batik Sarong Online Giveaway" dan tinggalkan link korang kat komen entri ni.Copy paste banner BSO dan letak pada side bar blog korang.
Sudah gaks

Giveaway Pertama


Giveaway Kedua

Giveaway Ketiga

3 comments:

BSO berkata...Best Blogger Tips

salam..
mekasih daydeck86..
okkk.. gud luck :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

salam BSO
sama sama...

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.weyh, klu menang, kasik aku adiah tu ek! ;)