Masyuk

Selasa, 22 Jun 2010

Header Baruku




Kabare... Waras...wes mangan..... wah ngomong jowo plak aku arini.
bukan apa sajer jerk coz kebusanan melanda tapi aku nak tanya kat korang la pasal header baru aku nih ok tak korang rasa lepas tu kenapa header aku tu tak center ar cam sengat sebelah jerk.
korang tau tak cam mana nak center kan header aku tuh?

3 comments:

Nurul chumel berkata...Best Blogger Tips

mmg xkan boleh nak center kan..sebab yg i tau la kan..header ni kite kena wat ngan actual size die..baru center..i pun selalu gak wat header senget ni..hehe

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

owh cam tuh kerk
thanks for the info yer Nurul chumel

miss stellata berkata...Best Blogger Tips

macam mana eh kita nak tahu actual size die?