Masyuk

Selasa, 29 Jun 2010

"I Love to Touch My Cookie Fresh (GS290)"



"I Love to Touch My....

Korang rasa apa yang aku suka SENTUH korang ni mesti ingat lain jer kan.
banyak benda yang boleh aku SENTUH selain dari benda yang bukan bukan tuh,

Kalau korang nak tau apa yang aku suka SENTUH adalah keypad HP aku yang cenonit (kecik) tuh.

kalau HP aku memang suka yang SENTUH bukan apa kalau HP yang keypadnya cuma perlu SENTUH memang senang la aku macam iPHONE tu tapi tak mampu nak beli siot mahal sangat.

Tapi tahun lepas LG ada mengeluarkan HP baru
LG Cookie3G (LG KM555) , LG Cookie Plus (LG GS500) dan LG Cookie Fresh (LG GS290), yang mempunyai banyak pilihan warna yang menarik.

Memang best la kalau aku yang dapat salah satu HP dari
LG ni bolehlah aku memberi SENTUHan yang amat bermakna kepada HP tuh.




N3 kali ini ada kena mengena dengan event yang dianjurkan oleh pihak Nuffnang bersama
LG

Event tersebut adalah
LG Cookie Monster Party yang akan diadakan seperti berikut

Tarikh: 24 July 2010
Masa: 6pm – 10pm
Tempat: Neutral Club, Jalan P. Ramlee


Nuffnang cuma memberikan sebanyak 100 jemputan sahaja kepada bloggers yang mendaftar dengan Nuffnang dan setiap bloggers cuma akan mendapat 1 jemputan sahaja.

Selain itu Kennysia juga akan menjadi host pada majlis tersebut siapa yang tak kenal dengan
Kennysia rugilah kalau korang kenal dengan dia pergilah bodek dengan dia.

Ayuh apalagi teman teman terutamanya TALI BARUT KAK INA KL jom cepat kita mencuba nasib mana tau rezeki menyebelahi kita semua.

4 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

aku baru je lepas buat entry nie, hopefully kt berdua dapatlah invitation la ye

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

insyaallah

Wan Ahmad Nabil berkata...Best Blogger Tips

moga tersenarai dalam 100 orang peserta ke parti . :)

Hamzah Ian berkata...Best Blogger Tips

dpt invite tak party ni?? aku dpt tapi xde geng la kalo nk pegi.. ko dpt?