Masyuk

Jumaat, 4 Jun 2010

Temasik - Universal Studio 2






Waktu kat dalam Universal Studio ni aku dah terpisah dengan family aku kitaorang dah tinggal 5 orang jerk. Memula tu terus jumpa dengan penguin ni terus memasing nak bergambar aku layankan jer la


Lepas tu jumpa plak pintu gerbang King Juliens ni Cik Nieza nak bergambar kat sini katanya.


Casa del Wild waktu ni binatang2 ni tengah berehat tak dapat ar amik pic ngan binatang2 ini.


Pastu aku, Cik Nieza, Atan Tuya & Adham melayan naik roller coster ni En Ajan penakut tak dek telur nak naik roller coster nih. jangan marah ar.


dah penat berjalan beli pulak air coca cola dalam botol nih harga nya $8dolar bila kira balik sama dengan RM16 adoyai mahal nyer tapi disebabkan panas dan dahaga memasing beli jer la air mahal ni.


Dalam castle ni ada panggung wayang kitaorang dah masuk tapi ramai sangat yang beratur jadi kitaorang keluar balik.


Tak dapat tengok wayang amik pic kat luar pun jadi lah.


Far far away ni pun best gaks.


dah penat berjalan En Ajan, Atan Tuya & aku dah sangap nak pergi perasap then we all pun pergi la carik tempat perasap kat hujung nih. sib baik ada tempat perasap tidak naik sebu perut siot. wakakkakakakakaaa


Jalan punya jalan sampai la ke tempat the lost world memang kali ni pun tak da rezeki coz depa tengah berehat tak dapat la nak main kat sini.


kat waterworld ni pun tengah berehat tak dapat lah tengok show kat sini.

Bergambar jer la kat luar nih nak tunggu pulak malas coz memasing dah BERSANTAN.

antara decoration kat luar waterworld tu.


Ni pulak kat bahagian The Mummies memang best ar tempat ni tapi make sure korang nak pergi bawak baju ektra ataupun beli baju kat sana memang BERSANTAN kalau berjalan kat Universal Studio nih.


2 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.gile lah ko deck
.ntah bile aku dpt gi T___T

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ada rezeki insyaallah semua orang leh g arrrr