Masyuk

Jumaat, 25 Jun 2010

Apa Yang Kau Cari




Tajuk N3 petang ni cam tajuk lagu Apa yang kau cari nyanyian Endang S Taurina plak ekk. Sapa Endang S Taurina tu korang tak kenal kerk lorr penyanyi lama Indonesia la Kak Ina KL ngan Cik Intan pun tak kan lah tak kenal kot.
ok lah berbalik kepada tajuk Apa Yang Kau Cari adalah apa yang orang search dalam blog picisan aku nih.
Setakat jam 5petang nih nih cuma berapa orang jer yang singgah kat sini.
Terima Kasih kepada Nuffnang yer.


gambar dayah bogel.3gp
siapa dayah yang bogel tu cam mana korang bleh cari kat sini plak ekk.. 4 carian pulak setakat ini


konsert ella
tak sabar rasanya nak g konsert ella nih


din beramboi meninggal dunia
Al-Fatihah semoga allahyarham berada dikalangan orang orang yang beriman hendak-Nya


lagenda budak setan online watch
Cerita yang aku pergi tengok mengekek ngekek kitaorang tgk cerita ni kat panggung.


baju raya di bukit tinggi indonesia
Teringat kenangan ke Bukit Tinggi, Indonesia 2 tahun lepas


tiket konsert ella istana budaya
Aku dah beli tiket konsert ella kat istana budaya ni


rado sinetron intan photography
alah pelakon yang nama sebenarnya Dude Harlino tu ler sekarang sibuk dengan sinetron Cahaya yang hot kat Astro Prima tu


redmummy buffered earning
tak payah cakap la redmummy nyer buffered earning tu mesti meletup nyer lah.


cara nak dapat tiket promosi air asia
caranya subsribe la Red Alert dari AirAsia tu pastu time promotion tak yah tido berjaga jer nak dapatkan tiket murah tu.


jusmate julai 2010
walaupun aku gemuk tapi idok ler teman makan jusmate yer. biar gemuk janji sihat tubuh badan.


3 comments:

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

rajin bagi jawapan. tang last sekali tu best. jusmate 5

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

biasa la mat joe kalau bosan semua bleh jadi...ehehehhee

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam Daydeck...kat area kl ni yang akak tau Rumah Nur Salam kat Chow Kit dan lagi satu kat titiwangsa..kalau rumah bakti hulu klang tak payahlah..dah kayo..

sape kata akak tak kenal dengan endang dan hetty tu..akak memang suker dgn nyanyian si hetty tu..

ala kecian ek..kamu berdua ajer dgn lily..tu pun bergambar sakan

cuber tanya dengan mr bean psl hal ni..dia terror sikit