Masyuk

Khamis, 10 Jun 2010

Review the Karate Kid - Biasa Biasa Jer



Malam semalam aku g Mid Valley coz g tengok preview the Karate Kid.
(dah berpuluh kali aku menguap ni)
Aku dapat 4 ticket wayang pree dari member opis nih.
Bagi aku la cerita ni cam dah "koman" la bermula budak kecik tu terpaksa mengikut mak dia "merantau" ke China and then kat China dia kena buli dengan budak China. Lepas tuh Jackie Chan selamatkan budak kecik tu kena buli dan ajar "Silat China" kepada budak kecik tu.
lepas tu masuk bertanding dan menjadi juara dalam pertandingan "Silat China".
Cerita ni kalau bagi bintang pun 3.5/5 kot coz tak banyak aksi yang ditonjolkan cuma waktu pertandingan "Silat China" tu jer yang menarik.
Tapi orang lain aku tak tau la cam mana pandangan dia orang bak kata Karam Singh Walia "Lain padang. Lain belalang. Lain orang, Lain pandangan"
p/s - korang tak da video bokep Ariel peterpan dengan Luna Maya ke

8 comments:

Khairi berkata...Best Blogger Tips

sapa ada video ariel ngn maya sile beritahu saya hehehehehe.

karate kid xtgk lagi. mcm... xbest je huhu.

fndrocka berkata...Best Blogger Tips

3.5 kira not bad lah jugak

helena's berkata...Best Blogger Tips

ahahhahaa kenapa sume carik video tuh?lalaalala

darkbatman berkata...Best Blogger Tips

ko nk ker video 2?ahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.kite tasuke sgt tgk bola hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.heh, best lah weh ceta karate kids tuu
.comel gile anak will smith tuu
.jaden smith ;)

NiZaM Limited berkata...Best Blogger Tips

uiks..mksd cikhel..pon carik video tu gak ke. haha..larikkkk...=p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

YER KOT CIK HEL NK VIDEO ARIEL PETERPORN TUH AR...