Masyuk

Rabu, 27 Oktober 2010

Balik Kampung Hari Raya Haji 1431





OMK.... Oh Mak Kau......
Salam 1 Malaysia lagi sekali wey, Sebenarnya aku nak berlagak sket dengan korang yang aku akan bercuti selama seminggu waktu Hari Raya Haji nanti. Mana ada orang cuti lama-lama sempena Hari Raya Haji kan tapi kali ini memang aku tak nak lepaskan peluang untuk berehat di kampung yang dah lama ditinggalkan. Raya Haji kali ini aku balik ke Bangkinang, Pekanbaru berdua dengan Cik Nieza jer yang lain tak nak balik kampung biarkanlah. pada mulanya mak cik aku dengan family dia nak balik juga plan nak pergi ke Padang & Bukittinggi, Sumatera Barat at last mak cik aku dengan family dia tak jadi balik. ada aku kesah janji aku balik kampung tak kisahlah kalau tak ke Padang & Bukittinggi tu sebabnya aku dah pernah ke sana dan pernah update kat sini dulu tapi waktu tu aku naik ferry jer tapi kesian pulak dengan Cik Nieza dia tak pernah merasa kesana lagi tapi kalau ada orang nak bawak boleh la pergi nanti. Akan tetapi ini semua kita hanya dapat merancang sahaja hanya Allah S.W.T. yang menentukannya. Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan selamat. Amin



p/s - sapa nak ikut jom ler... ada ke yang nak ikut wey

3 comments:

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

selamat balik kampung

JAI berkata...Best Blogger Tips

Uihh..nak ikutttt..bro lu cari rayban made in usa kat sana tau..lu jumpa lubuk dia lu bagitahu gua..nanti gua turun..dengar sana masih ada lagi New Old Stock Rayban..

~aSFaLiZa~ berkata...Best Blogger Tips

salam kenal. nk tya sikit boleh. kat pekanbaru apa yg best ek. cadang nya next year nak bercuti ke sana. cuma masih lagi mensurvey apa tempat yg menarik terutama shoping