Masyuk

Ahad, 17 Oktober 2010

Gambar Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting - New




Hasrat hati memang nak upload gambar n buat entry pasal Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting tadi tapi Picasa plak problem hangin jugak la badan den nih ha.
TAK TERTUNAILAH HASRAT DIHATI

Tak tau la kenapa sebelum aku pergi Hospital Kuala Lumpur (HKL) melawat akak sepupu aku masuk ICU sebab demam denggi berdarah tadi okeh jer balik ni pulak ada problem ni sekarang tengah download picasa baru bukan apa pakai picasa ni senang nak edit gambar walaupun gambar tak secantik gambar yang diambil oleh Photographer handalan yang lain tapi bagi newbie cam aku dalam dunia Photography ni okeh la kot. Nak pakai Photoscape & photoshop tak berapa nak pandai still kena belajar lagi. Korang jangan cakap aku mungkir janji pulak ekk... bukan sengaja aku tak upload gambar malam ni tapi sebab ada masalah teknikal yang tak dapat dielakkan.



p/s - Korang ada suggestion tak nak pakai editor gambar yang lain sebab aku ni boleh dikategorikan buta it gak ni.






7 comments:

JAI berkata...Best Blogger Tips

Nasib baik ko Print Bukti kalo tak memang siap ko aku kerjakan..ahaks..ahaks..takpe bro pelan2..kalo photoscape si zaid reti kut

DaHLia berkata...Best Blogger Tips

photoscape ler senang bro...

~ ReD ~ berkata...Best Blogger Tips

sy pun bkn reti benau nak edit2 gmbr apa sgala..tepek aje apa yg ada.haha:P

Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

Jogger berkata...Best Blogger Tips

guna jer mana2 web yg host gambar, photopages, Fotoglow. Pastu amek link dia, paste dlm blog. Done

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

aku x marah pun coz aku akan uplod lagi lambat dari ko... heheheheh

atreyu strange berkata...Best Blogger Tips

For simple editing, guna Photoscape. :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

dah siap edit semua
boleh la tatap pic yang tak seberapa dari aku ni...