Masyuk

Sabtu, 16 Oktober 2010

Gambar Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting



Salam 1 Malaysia semua, Penat tak payah cakap lah tadi aku pergi event Nuffnang. iaitu Nuffnang Glitterati Plus Meeting dekat Taylor's Universiti dekat Sunway tu. Aku pergi berempat tumpang kereta Cik Lily Putih, Kak Ina KL, & Eyriqazz. Janji jam 9 pagi berkumpul di Danau Kota.

Oklah nanti aku sambung lagi ekk coz aku nak "MEMBADAK" jap sebab penat kalau rajin malam sat gi aku edit lagi gambar & upload kat blog picisan aku ni. Memang aku saja letak 1 gambar jer nak lagi sila tunggu gambar tak seberapa dari aku.



p/s - jangan marah arrr nanti kena jual.
- Hanis Zalikha tu sapa ekkk.... ehehhehehe
- Sumijelly sesat ditengah jalan pulanglah ke pangkal jalan..... wakakakkakakkaaa

7 comments:

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

kah kah kah..

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

tak sabar nak dengar cerita seterusnya

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

hehehehe..... nice meeting tuan punya blog nie... ;-p

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

chewah buat gimik ajer

DaHLia berkata...Best Blogger Tips

suspense ni...hmmm

ken berkata...Best Blogger Tips

sounds cool :)

kheirul berkata...Best Blogger Tips

hehehe....
apa yang gimikknye