Masyuk

Jumaat, 30 September 2011

2 Buffered Earnings - Nuffnang




Salam semua,
Blogger's picisan macam aku pun dapat gak BE kalau korang tengok. Memanglah income aku dari Nuffnang tak selebat macam Eyriqaz, Kak Ina KL, Cik Lily Putih, Jejai dan ramai lagi tapi aku tetap setia ngan Nuffnang ok tak pernah berpaling tadah sejak aku mula join Nuffnang dari 10/06/2009 tapi bagi aku memang berbaloi jugalah apa yang aku dapat dengan apa yang aku buat kat blog picisan aku ni tak macam blogger's lain yang aku sebutkan tadi mereka memang gila berblog cam aku ni cuma ikut kata hati jer biasalah hati muda banyak benda lain yang aku buatkan. Itu pasal nama blog aku pun "Aku Dengan Duniaku" time aku rajin aku update blog kalau aku malas sampai bersawang blog aku ni. Anyway terima kasih Nuffnang sebab sudi kasi aku BE di blog picisan aku ni. I LOVE NUFFNANG




3 comments:

KiD berkata...Best Blogger Tips

terbaeekkk!! keep it up ur loyalty.. :)

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

kalau dapat be kiranya nuff msh sayang kamu.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

kid - nuffnang mmg terbaek


kak ina - masih ada yang sayang ekk