Masyuk

Ahad, 18 September 2011

Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com





Salam semua,
Masih sempatkan aku nak join
Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com ni kan. Tarikh tutup contest ini adalah pada 18-09-2011 jam 11.59pm dengan tema CERIA AIDILFITRI. Sekali sekala kena la support contest yang diadakan oleh GTB korang tak tau ker GTB tu apa. GTB adalah Geng Tali Barut lah.



Aku pertaruhkan dua gambar ini pada 1 syawal yang lepas. Korang tengoklah ceria tak gambar kitaorang ceria ke tidak.


Cara-caranya ialah….

1) Buat satu entry bertajuk Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com


2) Linkkan permalink entry ini dan komen di entry ini di blog anda sebagai tanda korang join contest ni.


3) Anda kena buat tugasan!

Tugasan:

1) Ambil gambar anda berhari raya aidilfitri pada bulan syawal dan tahun ini sahaja dan masukkan di blog anda. Konsepnya adalah CERIA AIDILFITRI. Bermakna, segala gambar anda yang menunjukkan cerianya aidilfitri anda! Dan perlu ada gambar anda tak kira anda dengan isteri, anak, mak, ayah, atuk, nenek, tunang, kengkawan opis, sekolah atau sebagainya tetapi MESTI ADA GAMBAR ANDA!


Hadiah:

Tempat Pertama: RM50.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Kedua: RM30.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Ketiga: RM20.00 (CASH / TOP UP)


Contest ini adalah tajaan dari Hazman & Shakido



Tempoh contest ini adalah sehingga 18/9/2011 jam 11.59mlm.


4 comments:

KiD berkata...Best Blogger Tips

tq yea kerana join.. penyertaan anda di semak. good luck! nantikan result esok.

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

makin tipis aaa nak menang kalau camni

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

saya vote for gambar no. satu... 5 love...hik4

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kid - sama-sama, cuba nasib jew

Kak Ina KL - Rezeki masing2 kak

Eyriqaz - tak main la vote2 ni tak telus siot