Masyuk

Rabu, 30 November 2011

Contest Gadget Impian - Tugasan








Salam semua,
Terima kasih diucapkan kepada Denaihati kerana telah memberi peluang kepada aku untuk menyertai Contest Gadget Impian yang beliau anjurkan baru-baru ini. Seperti yang korang sedia maklum aku memang "tergila-gilakan" untuk mendapatkan sebuah Ipad 2 tak kira berapa kapasitinya tapi kalau dapat yang lagi besar saiz kapasitinya lagi bagus. Kalau nak beli tu memanglah boleh beli tapi rasanya lebih baik aku beli atau selesaikan keperluan dahulu daripada kehendak yang kalau diikutkan memang tak tercapai dek akal aku ni kalau nak kejarkan kehendak yang aku inginkan.


Untuk pengetahuan korang semua Denaihati telah memberi peluang kepada aku dan lagi 103 blogger's diluar sana untuk mendapatkan Gadget Impian kami dengan menyertai Contest Impian Kami semoga impian aku dan para blogger's lain akan tercapai hendak-Nya. Amin. Tuah ayam memang nampak dikaki tuah blogger's tak siapa yang tahukan. 


Ipad 2 adalah antara gadget impian aku kalau diikutkan memang tak cukup kertas kajang kalau nak tulis semua gadget impian aku ni. Zaman serba moden ni memang banyak gadget terbaru keluar di pasaran luar sana memang rambang mata kalau tengok semua itu. Tujuan utama untuk aku mendapatkan Ipad 2 adalah kerana reka bentuk Ipad 2 yang menarik selain nipis ianya mudah untuk dibawa kemana-mana dan memudahkan aku untuk mengupdate blog dan berinteraksi bersama di laman web seperti Facebook, Yahoo Mesengger, Gmail dan macam-macam lagi.  Selain itu dengan adanya Ipad 2 ini mungkin aku boleh menjadi blogger yang aktif kerana sekarang ini aku memang jarang update blog kerana kesibukkan di tempat kerja dan sering ke luar untuk memenuhi jemputan majlis kenduri dan sebagainya.






Oleh yang demikian aku meminta jasa baik korang untuk memberi sedikit kerja yang ringan kepada korang semua untuk melakukannya dan sekaligus membantu aku untuk menjadi 10 peserta gadget impian yang aku idamkan. Jika aku menang contest ini insyaallah aku akan mengadakan contest pulak untuk korang semua. 






Retweet, FB like, Google +1 dan komen untuk entry ini sebanyak mungkin


 

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.net, eQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.



 

23 comments:

afiqaiman berkata...Best Blogger Tips

done! semoga berjaya ok. mohon admin lawat blog saya juga. saling bantu membantu untuk persaingan yang sihat ni :)

eiela berkata...Best Blogger Tips

Gud luck..

paihujey berkata...Best Blogger Tips

insya-Allah kita dapat apa yang kita inginkan tu..hehe.aku pun nak ipad jugak..

SYaMiLa berkata...Best Blogger Tips

Google +1 button tk de la...menyorok kat mana yea..hmmm

ejam berkata...Best Blogger Tips

semoga tuan blog akan mencapai impian untuk memiliki gajet yg diidamkan tersebut.

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

IPAD 2 memang bestttt....

ehh,mana button g+ bro? button retweet takble click dengan google chrome ni...tadi di blog ciklily pun sama..

JebengOtai berkata...Best Blogger Tips

Gudluck :)

Dah Like...dah Tweet...dah Google+ :)

Peserta Contest Gadjet Impian DenaiHati,JebengOtai

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

good luck...semuga tertunailah hasrat di hati

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

AfiqAiman - gudluck untuk awak juge... ehhehee

eila - gudluck to you too

PaihUjey - insyaallah

Syamila - ada kat atas fb like nyer button

ejam - insyaallah

Eyriqazz - memang terbaik button g+ ada kat atas button fb like tu ramai yang tak nampak kenapa ekk

JebengOtai - tq bto

Kak Ina - Insyaallah

KiD berkata...Best Blogger Tips

all the best bro!! menang nanti bagi pinjam eh.. hehehee

kisahsensasi berkata...Best Blogger Tips

Hurmm... bro kena rajin promote nie.....hari-hari LIKE

Denaihati berkata...Best Blogger Tips

Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

Zie Fauzi berkata...Best Blogger Tips

ramai jgk ye yg nak ipad ni... btw,good luck tau..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kid - kalau menang xda hal nyer kalau tak menang nak pinjam per

Kisahsensasi - insyaallah saya akan promote blog picisan saya ni

Denaihati - sama-sama semoga bertambah lagi rezeki Denaihati

Zie - gudluck gak ekkk

Sari berkata...Best Blogger Tips

gud luck jugaks
dah beres klik
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
tq :D

Areliff berkata...Best Blogger Tips

hye datang dari contest denaihati...
jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye :) |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

kakyong berkata...Best Blogger Tips

gud luck.. naper butang RT tu tak leh nak tekan.. x jumpa pulak butang G+

jom supoort kakyong
http://www.kakyong.com/2011/11/gadget-impian-kakyongdotcom.html

Ariff Shah berkata...Best Blogger Tips

tak jumpa pulak butang +1

chii berkata...Best Blogger Tips

sama macam gadget idaman chii..apa pun..gud luck

Bumilangkawi berkata...Best Blogger Tips

Gud luck ya.. :)

Belanja sy Like @ Bumilangkawi Homestay

UpProfits berkata...Best Blogger Tips

Dh vote..Good Luck! tolg gak yer.. http://eiz1004.upprofits.com/samsung-galaxy-note-sebaga-gadjet-impianku/

n@n@ berkata...Best Blogger Tips

dh like fb g+ and komen

button rt xblh nk kik

gud luck

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

Bosco d'Glamor berkata...Best Blogger Tips

support | good luck ^^