Masyuk

Sabtu, 12 November 2011

Happy Birthday Adam Akmal Yang Ke-5





Salam semua,
Cerita dah basi baru aku nak update pasal ni 26hb October yang lepas akak aku sambut bestday anak dia yang ke-5 di Wangsa Maju, tak buat besar-besaran pun cuma adik beradik dan kawan rapat dia jer. makanan pun cuma beli jer tak ada masa nak masak-masak bagai lagipun dah penat nak masak-masak nih. Kek pulak akak aku tempah kat kawan dia juga katanya Red Velvet tapi tak red pun tak masam pun maybe dia baru nak belajar buat bisness kot.  Tak pe lah benda dah jadi kasi peluang kat orang tu memperbaiki apa yang terkurangkan. 







Inilah rupa kek yang ditempah dengan harga RM100 dari kawan akak aku tu warna pun tak berapa nak red la.



Antara menu yang adalah adalah Sate, Bihun goreng, dan KFC perasa TomYam aku tak sker sangat KFC baru ni tak original la wey.







Birthday boy dengan cousinnya yang comel.




 
Masing-masing tak sabar nak merasa kek yang ditempah khas. 



 
Aku dengan anak-anak buah aku sempat jer nak bergambarkan.






6 comments:

KiD berkata...Best Blogger Tips

happy belated besday Adam Akmal!!

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

bila ko nak sambut besaday aku

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

menarik jugak kek tue ...tapi skang nie aku prefer kek aiskrim...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kid - TQ bro...

Bean - Bestday ko aku tak tau bler ar... ahahaha

Hazman - Tak menarik la kurang sedap... ehehhehee

Mr. Z dan Mis N berkata...Best Blogger Tips

sedapnye gmbr makanan hehehee

MAXIS HOME FREE SAPE MAU???

Jom cashout duit korang dengan

PRASEKOLAH FREE UNTUK ANAK ANDA

Singgah blog saya jom

shahdiana berkata...Best Blogger Tips

hepi bezday kepada anak buah daydeck