Masyuk

Rabu, 30 November 2011

Filem Ombak Rindu Memang Terbaek - Nak Pergi Tonton Lagi Ni










Kredit kepada Cahaya Hatiku

Salam semua,
Malam semalam aku pergi menonton wayang Filem Ombak Rindu adaptasi dari Novel Ombak Rindu karya Fauziah Ashary. Pada pandangan aku Filem Ombak Rindu memang terbaek terutamanya kalau korang kaki jiwang aku yang tak berapa nak jiwang pun boleh layan cerita ini. Sungguh pun aku tak pernah baca novel Ombak Rindu ini tapi aku boleh faham jalan ceritanya yang straight to the point bagi aku tak da nak "konar-konar" filem ini. Lakonan mantap barisan pelakon juga menjadi penarik kepada filem Ombak Rindu ini. Kalau tak silap aku ada peminat dari Singapura juga sanggup datang ke sini untuk sama menyaksikan filem Ombak Rindu ini. Oklah nanti aku update lagi pasal Filem ini sebab gambar yang disnap semalam tak sempat diupload lagi.  Jangan lupa pergi menonton filem ini dipawagam bermula dari 1 December 2011 ini. Rating aku bagi 9/10 rasanya aku nak pergi tengok filem ini lagi lah.













5 comments:

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

bro...gambar maya karin takdo ko...? ahahahahhaa

Myvitrd berkata...Best Blogger Tips

Kalau takut dilambung ombak.. jgn berumah di tepi pantai.. hehehe

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

ah kau makan sorang

wak gelas berkata...Best Blogger Tips

wak kok sudah lama nggak nonton pilemm jugakk... eeeE wak dh datang nii nk komen komennnn......

KiD berkata...Best Blogger Tips

tak best.. tak best... hahahaaa