Masyuk

Isnin, 5 Oktober 2009

Ada Benda Nak Update Tapi.....



Sebenarnya banyak yang aku nak apdet kat blog aku ni tapi memandangkan internet yang lembap kuasa sepuluh nih membuatkan aku malas nak apdet blog aku nih. Macam tak ada inisiatif betul la Celcom nih dah puas la aku buat aduan kat perkhidmatan pelanggan Celcom nih tapi cam tak ada tindakan kalau Astro punya perkhidmatan pelanggan perlahan pandai pulak nak masuk surat khabar tapi bila Celcom lembab tak da pulak masuk surat khabar ker nak masuk MCMC ker (bukan nak bodek tempat keje aku yer).
tak paham tul la aku ngan
Celcom nih bila dah lambat bayar tau pulak nak potong cepat cepat (aku belum pernah kena la tapi bakal kena kot). :-( :-(

4 comments:

wina berkata...Best Blogger Tips

caiyok! caiyok!
aku setuju ngan kau...go astro! hahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

YA BETUL TUH....
CAIYOK ASTERO

Mak Su berkata...Best Blogger Tips

oh daydeck86, kerija astro ker? hehehe, maksu dah called dah... katanya proses 3 bulan...wow! lamanya. mekasih

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yer ler mak su saye kelije kat astro
memang lama pun
sengal tul ler cam mana nak hapdet blog