Masyuk

Khamis, 8 Oktober 2009

PAPADOM




Kepada sesiapa yang sudah lama agaknya tidak ke Panggung Wayang atau baru saja balik dari panggung wayang anda semua dinasihatkan supaya ke sana dengan kadar yang segera kerana ada cerita yang sangat menarik untuk tontonan umum. anda semua dinasihatkan supaya ke panggung wayang untuk menonton cerita PAPADOM kerana anda akan kerugian kalau anda tidak menonton cerita ini,
untuk pengetahuan semua tengah malam esok para pelakon PAPADOM akan berada di KLCC (boleh la amik gambor dengan artis)

4 comments:

yuyun berkata...Best Blogger Tips

cinema should sell papadom kepade sape2 yang nak tengok papadom ni.. baru best tengok papadom sambil makan papadom~ haha...

nak tengok jugak! tapi bukan midnite esok la.. pak gad marah~~ huu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yuyun
memang best pergi tgk papadom tak rugi kalau tgk kat wayang :):)

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam dd..orang bujang leh keluar sesuker hati..akak ni kena cari masa yang sesuai..tiket free tak ada ker??

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Salam Kak Ina
tau xper orang bujang kengkadang kena bebel gak......eheehehehehe

ticket free semalam saya dah g tengok ler
eheehhehee