Masyuk

Jumaat, 9 Oktober 2009

~~~Opis Terbuka~~~



Hari nih opis den buek "Opis Terbuka" dengan kata lain "Open Office" ahahahhaha cam buruk benor bunyik nyer senang crita Sambutan Majlis Hari Raya & Deepavali.
pagi tadik sebelum nak pergi kerja hari hujan aku pun dengan bangga nya menelepon opis mate aku cakap nak tumpang pergi kerja kebetulan pulak dia belum gerak dari rumah dia nak pergi kerja kalau tak tunggu hujan berhenti la gamaknya aku sampai kat opis.

sedondon la pulak aku ngan si Liana nih memang dah janji nak pakai baju Turqouise
(betul ker aku eja nih) baju melayu nih dah 6 tahun tapi still muat kat aku lagi
(bukan aku cakap aku maintan yerk)
cuma senteng sket ler.

ini pulak si Alhan dengan Liana kalau la si Anis (aweqs Alhan) nampak gambar nih mau perang dunia nih (Alhan baca ni mesti cakap "MENGELABAH").
ahahahhahahahaaa

ini pulak Kak Liza ngan Alhan kata nya nak sedondon (bukan kedondong) ngan Kak Liza

ini pulak Kak Liza ngan aku sker ar Kak Liza ni manja orang nya.

ni pulak Liana dengan Kak Liza yang manja

nih tenaga kerja yang menjayakan majlis

7 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam day deck..wah lawarnya baju warna ni..akak sukerrrr..hb akak bukan suka warna ni..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

salam Kak Ina
baju saya tuh dah lama la kak ina
dah 6tahun dah baju tuh
tapi still ok lagik cuma senteng sket ler

IMCurtain berkata...Best Blogger Tips

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

wina berkata...Best Blogger Tips

gambar aku mane???
:-)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

gambo ko bukan kat majlis yang ni ler
nantik aku apdet lain yerk

sumijelly berkata...Best Blogger Tips

wah....chantik ar kaler biru tu...
memang minat kaler tu..tp suami x moh..
hahaha...
6 tahun punya baju..
lama giler tu..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

mmg dah 6 tahun baju tuh kak sumi.....