Masyuk

Isnin, 3 Oktober 2011

Bermulanya Sebuah Pakatan - #GTBC





Geng Tali Barut




Salam Semua,

1. Korang pernah dengar tak Geng Tali Barut Crew #GTBC?
Kalau korang nak tau #GTBC ini adalah satu kumpulan yang telah ditubuhkan oleh sebuah oleh blogger's yang sentiasa dan akan terus telus dan jujur didalam dunia blog ini tak ada penipuan ataupun rahsia didalam dunia blog ini diantara satu sama yang lain serta akan memulakan sebuah konspirasi yang hangat.




2. Bila Geng Tali Barut Crew #GTBC ini ditubuhkan?
Sebenarnya #GTBC ini telah lama ditubuhkan akan tetapi telah dilancarkan secara rasmi oleh #GTBC pada Hari ini 03 Oktober 2011 pada jam 12.00 tengah malam tadi.




3. Siapakah ahli Geng Tali Barut Crew #GTBC ini?
Ahli-ahli #GTBC ini sekarang mempunyai seramai 18 orang sahaja buat masa ini dan ianya bakal bertambah dari masa ke semasa selepas ditapis oleh lembaga penapisan #GTBC, bukan kerana memilih akan tetapi ingin mengelakkan #GTBC ini menjadi kucar-kacir dari anasir-anasir yang tidak boleh dipercayai. Kebanyakkan ahli #GTBC ini saling kenal antara satu sama lain sejak dari 13hb Januari 2010 lagi sewaktu event Astro B.yond Blogger's Night anjuran pihak Astro bersama Nuffnang


4. Siapakah orang kuat disebalik Tertubuhnya Geng Tali Barut Crew #GTBC ini?
Sudah tentulah Kak Ina KL, Bean Moreno, Eyriqazz & Cik Lily Putih manakala yang lain cuma ahli biasa dan akan diadakan carta organisasi #GTBC.


5. Senarai Ahli Geng Tali Barut Crew #GTBC ini adalah seperti berikut :-

http://www.kakinakl.com/ (Ketua Geng Tali Barut)
Muhammad Firdaus (anak kepada Ketua Tali Barut)
    
 





- Semoga Geng Tali Barut Crew #GTBC ini akan terus kekal bersatu dan berjaya hendak-Nya

- Bermulanya Sebuah Pakatan



13 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

tahniah buat semua geng tali baruts..semuga semuanya akak berterus terang di antara satu sama lain

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

oo kena tulis cam nie ek.. ok ok..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina KL - Insyaallah

CLP - Sker ati ler nak uat cam ner pown

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

bila aku leh masuk grup ni? ni grup orang tua ke?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

perlu ke ko masuk.. ahhahaaa

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

mejah,

ko rasa ko boleh join ke?..fikir2 kan dan renung2kn..

JMR berkata...Best Blogger Tips

eh e..ehhh...ehh...

Myvitrd berkata...Best Blogger Tips

alamak group org tua? aku sedar aku telah tua.. huhu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

sapa lah kita... ehehhe

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

orang tua? daydeck, hel, zurie dan hilal tu orang tua ker? kawin pun diak lah lagi

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Biorlah dia Kak Janji kita semua ARAI

akuzle berkata...Best Blogger Tips

bilalah sy diterima menjadi ahli? kener letak syrat n cemana kitorg leh capai syarat2 tuh neh... sbgai motivasi kpd bloggers 'muda' yg x bpe nk muda neh....eheheheh

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

itu kena check dengan "kepala" kami kak.. i follow jer... ehehehe