Masyuk

Rabu, 26 Oktober 2011

Rezeki Jangan Ditolak







Salam Semua,
Selamat Hari Deepavali kepada kaum hindu diseluruh dunia, Dah naik berkapang blog picisan aku nak update gara-gara kesibukkan + Kepenatan dalam minggu ini. Nasib baik esok cuti aku rajinkan juga diri aku untuk update blog aku ni. Kalau korang ingat lagi bulan puasa yang lepas aku ada menjual biskut raya kat tempat kerja aku hari tu kalau tak ingat bukak balik entry ni http://www.daydeck86.com/2011/08/berniaga-kecik-kecilan.html waktu tu kita orang jual makanan dan barangan dengan sistem kupon aku sebagai salah seorang Committe aku kena jual kupon tu kepada staff tak tau plak aku dapat menjual dengan banyaknye alhamdulillah aku dapat baucer KFC/PIZZA/AYAM MAS RM30 sapa nak kasi wey aku kaut jer nanti time sengkek leh gak aku gunakan valid sampai February 2012. 



Top Coupon Seller tu



Asyik Makan KFC jer nanti aku nak makan PIZZA la kot lagipun KFC baru perisa tomyam tu aku tak kenan sangat.




 

5 comments:

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

bak sini satu...

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

nak makan ayam sama daydeck..open tablelah wei

Myvitrd berkata...Best Blogger Tips

Memang betul rezeki jgn ditolak bro.. hehehe

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

Alhamdulillah....ade rezeki ko kan...layan pizza la lagi best...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

SharingInfoz - maan buleh bukan banyak pown...eheheheh

Kak Ina KL - Insyaallah next month yer doa-doakan jer lah yer, bulan ni tak leh sengkek gila

Myvitrd - Rugilah kalau tolak


Hazman - alhamdulillah rezeki wey nantilah kita makan pizza sesama keh