Masyuk

Isnin, 3 Oktober 2011

Restoran MekT Bersama RedMummy



 





Salam semua,
Siang tadi aku dijemput untuk menjamu selera di Restoran MekT yang berlokasi di Bandar Puchong Jaya. Kak Red hantar email kat aku pada 21hb September 2011 bersamaan hari Selasa.  Kepada peminat dengan makanan dari Negeri Terengganu ini aku memang rekemen kepada korang dengan Restoran MekT ini. Memang terasa keaslian makanan dari Negeri Terengganu di Restoran MekT. Aku sememengnya penggemar makanan tengok badanlahkan kalau tak penggemar makanan tak adalah badan aku sebadak cam ni. 



 Laksam, Pulut Cawan, Bihun Mee Goreng, Keropok Lekor dan bermacam lagi antara menu yang dihidangkan untuk kami yang hadir tadi memang sedap menu yang disediakan.



Kak Red yang sibuk menjenguk makanan cukup atau tidak buat kami semua.



Eyriqaz aka Mat Tiger juga ada tadi, makanan kampung dia kan.



Amy Sw33darling pun turut hadir tadi sempatlah kami bergosip tadi , gosip benda baik okeh.



Pose dari Rose GBM, Kak Red kat blakang tu tengah bermanja dengan abang.



Antara blogger's yang hadir dan yang paling gembira mendapat makanan dari negeri sendiri adalah Eyriqaz aka Mat Tiger.



Aksi-aksi manja dari Jutawan yang tak sombong dan ramah.








Aksi-aksi sebelum pulang menuju ke destinasi masing-masing.



Kalau korang berminat untuk makan di Restoran MekT ini boleh lah lawat laman web ini http://mekt.com.my/ atau terus ke Restoran MekT ini dialamat dibawah ini. 



127, Jalan Kenari 23A,
Bandar Puchong Jaya,
47100 Puchong,
Selangor
Tel: 603-8071 5707


Business Hours:

Tue - Sun: 11.00am - 9.00pm
Public Holiday: 9.30am - 9.00pm
Closed on Monday




 Terima kasih MekT dan RedMummy sebab sudi jemput ke majlis makan-makan cam ni.



6 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

wah bestnya..kenapa dia tak ajak akak ek?jelous sungguh aaa

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tak tau la kak
maybe kak red lupa kot kak...

madammondoq berkata...Best Blogger Tips

wah.. bestnya dapat gossip2 with redmummy and the geng...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

madam - mmg best gossip ngan RM

akuzle berkata...Best Blogger Tips

k red mmg besh...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Memang terbaek n tak kedekut orang nya