Masyuk

Sabtu, 29 Oktober 2011

Tahniah Che armster & Hana







Salam semua,
Dikesempatan ini aku nak ucapkan tahniah kepada dua orang member blogger yang telah melangkah ke alam perkahwinan sapa lagi kalau bukan Che Armster dengan Hana LN baru-baru ini. Alhamdulillah majlis pernikahan telah diadakan di N.Sembilan. Kalau nak diikutkan aku kenal Hana LN dulu sebelum aku kenal dengan Che Armster itupun waktu event GATSBY di Berjaya Times Square waktu tu Hana LN ni rapat dengan MelRomeo sorry kalau korang dulu ada hubungan bukan ngan mengimbau kenangan korang keh kalau tidak mungkin aku tak kenal siapa Hana LN yang popular siapalah aku kan. Che Armster pulak aku kenal waktu event LG Cookie Monster Party satu masa dulu waktu ni Che Armster baru berjinak-jinak dengan dunia blog dan pada waktu event itu dia menyamar menjadi Bean Moreno kalau tak silap aku. 


p/s - Semoga korang berdua menjadi keluarga yang Sakinah, Mawaddah & Warahmah hendak-Nya dan berkekalan sehingga menutup mata.

       - Bila pulak turn aku nih.... ahahaahha         

7 comments:

eykameow berkata...Best Blogger Tips

saya kenal hana pun kat gatsby! itulah pertama kali kenal. daydeck pun kenal kat situ kalau tak silap. woot! woot! melromeo jugaaaa =P

Btw, TAHNIAH hana & chearm! *nak ucap lg sekali dan akan jd byk kali walaupun dah ucap* ngeeee daydeck bila lagi??? ;p

nurayunni berkata...Best Blogger Tips

tahniah untuk diaorg..cantik!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Eyka - daydeck lambat lagi kot... hehehe

Ayuni - memang sama cantik sama padan

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Eyka - daydeck lambat lagi kot... hehehe

Ayuni - memang sama cantik sama padan

cik Nemo berkata...Best Blogger Tips

tahniah buat mereka kannn!

Anna Boleyn berkata...Best Blogger Tips

ohmaigodd ohmaigoddd...search pasal gatsby aku baru terjumpa entry ni. oii daydeck apesal tak bagitau buat entry pasal kitorang haaaaa! marah ni marah ni grrrrrrr!! hahaha :p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Anna Boleyn jangan marah2 ekk nanti cepat tua... xper la sapalah yang nak singgah kat sini kan