Masyuk

Khamis, 6 Oktober 2011

Ole-Ole Dari Australia






Salam semua,
Selamat hari Khamis malam Jumaat yang indah ini. Hari Selasa lepas sewaktu sidang media kumpulan SepahTu dekat Restoran Dapur Penyet, Maju Junction aku berjumpa dengan Mr. Manager Kak Ina KL dia bagi aku ole-ole dari Kak FairyLilly yang sekarang berada di Australia. Aku pun tak tau kenapa Kak FairyLilly ni baik hati nak bagi aku ole-ole padahal aku tak sempat untuk joint kontes yang beliau adakan kerana masalah internet pada waktu itu mungkin dek kerana kesian dengan aku beliau bagi juga kat aku. Alhamdulillah dah rezeki aku terima jer sapa nak bagi wey barang dari obersee tu anyway terima kasih daun keladi kalau ada bagi lagi. 



Kiriman dari Kak FairyLilly datangnya Australia tu, bilalah agaknya dapat aku kesana ekk.


 
 Cantik beg dan FM dari Australia ni boleh aku guna nak pergi jalan-jalan nanti.




p/s - Ada sapa-sapa nak bagi ole-ole kat aku lagi tak?



 

4 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

sape yang tak suka dpt hadiah kan terutama dari luar negara

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

kalau akak dapat pendek kata senyum sampai ke telinga la...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina KL - tau xper rezeki


Kak Sak - memang dah senyum sampai telinga dah ni... ehehhhee

Tihara berkata...Best Blogger Tips

bertuahnya badan dapat gift istimewa ni

JUM JOIN GIVEAWAY KAMI :)