Masyuk

Ahad, 21 Jun 2009

Jacob's Karnival (walk for life) 21st June 2009



tadik dengan rajin nyer aku telah berjaya dengan jaya nyer untuk bersama sama
menjayakan karnival jacob's walk for life. kat taman metropolitan, kepong
penat gaks la aku hari nih dah ler petang satgi nak main volleyball kat titiwangssa.

awal pagi dah datang tau nak amik t-shirt .


sesak gak la nak amik t-shirt nih.

dah ramai yang da tukar baju kuning.

dah penat berjalan penat nak beratoq amik goodie's bag plak.

walaupun penat tapi bersemangat jugak nak amik goodie's bag

memasing gumbira ngan goodies bag nyer

aper ada kat dlam bag nih ar.....

semestinya la barangan jacobs beskut (esk nak bawak g opis ar)

ngan payung anlene nih.

sila lupa kan background yang brapa nak cantik tuh.
sebenar nya ada lagi susu anlene kat dapur aku malas nak amik la
capek benar deh.



9 comments:

| u s n a | berkata...Best Blogger Tips

bsenam baek tuk ksihatan =)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

bersenam la sangat

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam...bestnya dpt biskut...kamu register kat web dulu ke?aweks tu makcik kamu ataupun member kamu?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

mmg best pown kak ina kl
awek tu member keje ar kak ina....
saya reg. online arituh

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

rugilah tak join..anak kata tak register tak leh join..luper nak registerlah..dah tua..

Azleen berkata...Best Blogger Tips

lemayannnn.......hehe...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

apsal tak cakap kak ina kalau tak leh saya reg. kan

azleen tau xper mmg lemayang pung
hahahhaha

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

wah..semangat ko kan?????????

http://www.rynn2506.com

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

aku mmg semangat pown
ko tak nampak ke badan aku yang semangat tuh