Masyuk

Rabu, 17 Jun 2009

Rezeki..rejeki....razoki....



bak kata pepatah 'Rezeki jangan ditolak bala jangan dicari' (bukan mr. bala atau en. bala jiran korang yerk.
dari malam semalam aku dapat rezeki. allhamdulillah aku dapat kek coklat dari
salah sorang blogger tegar yang aku kenal dari blogspot ni ar.
sebenar nya aku panggil KAK INA jerk coz da biasa panggil kat dlm blog nih
ehehhehheee. kalau ikut kan umur aku lebih kurang anak nyer gaks
anyway tq kak ina bg kek yang sangat sedap...






pastu trgh hari tadik plak aku nyer ex-TL (team leader ar bukan tea lady) ajak aku g lunch kat umah die. aku per lagik g jer ler coz rezeki dah datang nak uat cam mana
kat umah dier sediakan nasi putih, ikan pari masak asam pedas (my febret), spegethi, bubur kacang ijo & air oyen. semua yang disediakan aku tibai kasi perabih aih
sedap woo makanan yang disediakan, anyway thank you very much cekgu.
my ex-TL ni mmg sempoi ar die ni seorang blogger tegar gak nih
memandangkan die baru balik dari LANDEN die bg aku ole ole dari sana
tgk ar sendirik aper dier bagik..



aku dapat key chain LANDEN & IFEL TOWER cam tau jerk aku penyimpan mohor mohor besar keychain.

anyway thank you very much to KAK INA & KAK HAS jasa mu dikenang...

5 comments:

CapT berkata...Best Blogger Tips

oit.. smpai tgh mlm dok layan blog lagik.. sok gi keje.. tidooooo.. aku tetap nk marah gakss.. walaupun EX jek skang nehh.. hahahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

biasak la cekgu
skali skala nak hapdet blog den ni ha


anyway thanks bunjer lunch kat umah

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam dd..patutlah ajak lepaking tak nak...rupernya perut dia dah kenyang dari siang..alahai malunya tgk cake yang buruk itu..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper kak ina
da kenyang tahap gaban gamak nyer
xper kak ina nantik kite lepaking yerk

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper kak ina
da kenyang tahap gaban gamak nyer
xper kak ina nantik kite lepaking yerk