Masyuk

Jumaat, 19 Februari 2010

Lion Dance Today



Cun ceng....cun ceng..... (tanpa henti)
hari ni kat opis den ado pertunjukkan singa
bukan singa betul tuh la.
persembahan singa hari ni di diadakan dari
kumpulan Kun Seng Keng Lion (cam nama biskut plak)
dengan
Dragon Dance Association.
memang tetiap tahun pun ada persembahan lion dance nih itu baru hari ni belum esok lagi.
esok lagi meriah agaknyer
nanti paper hal gua roger la lu orang semua. (motif aku nak roger korang)
n3 ni akan bersambung yer sebab aku nak sambung g tengok lagik.

7 comments:

helena's berkata...Best Blogger Tips

napa gamba blur..hehe

wina berkata...Best Blogger Tips

ekpress betul kau!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Helena - aku lupa bawak camera aku ler ni member aku nyer camera....

Wina - biasak la sambil nyelam minum air.....

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

ini adalah teknik penggambaran deydeq...jgn tegur

Aus berkata...Best Blogger Tips

hahahaha ,
bila lagi nak tgk kau menari naga deck..
haha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tak dapat la kalau aku yang nari
ahahahhahahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tak dapat la kalau aku yang nari
ahahahhahahaha