Masyuk

Rabu, 17 Februari 2010

Gambar Gathering yang Terakhir



Ingatkan dah abes cerita ceriti gathering hari tuh ghuper nyer ada lagik ekk.
Bukan apa ari ni baru aku berkesempatan nak upload semua pic korang
kesian ekk korang kena tunggu lama baru dapat gambar yang terakhir dari aku
i am sorry.

Walaupun aku tak pakai baju merah tapi group aku menang
jugak. kepada Mr. Bean jangan marah ar.

Tah apa la yang nak aku capaikan tuh kan.

Terserlah keayuan muka Mr. Bean disamping dayang dayangnya.

Jejaka idaman Seantero dunia.
Bob, Aus, Melz, Abuya.

Peace no war dari Cik Lily Putih

Gadis ayu lesung pipit di pipi.

Jangan tinggal daku kanda.

Itu lah dia kalau orang pompuan nih. kat mana mana mulut
mesti nak pot pet pot pet.

Seiring dan sejalan, seindah bunga ditaman
lallalalalalallalaaa

Ada gaya bonzer night club tak.

Lihat pinggang ku ramping kan.
minumlah Jusmate.

Daguku dibahumu.

Basuh tangan dengan betul yer murid murid
boleh mengelakkan penyakit berjangkit menular.

apa yang korang usharkan tuh ar.

sewaktu xtvt bbq jantung.

balik balik muka mamat nih
buhsan siot.

tah apa la yang laki aku nih gebangkan tah.

sedap sehingga menjilat bibir.

buruknya perangai bini aku kan

kusyuk bebnor si Aus ni mendengar Cik Lily
bergebang.

Rina salleh - nak makan ke tak ar.
Jard - yes aku dapat sms dari pakwe ku.
Kak Tasha - Aku pandan flyover tuh lagi bagus
Fateha - tgk muncungku panjangkan.

yahuuu... aku menang dapat teddy bear comey dari CikHel

Keseronokan terserlah diwajahmy
wahai cik Enny.

wey enny ko ingat ko sorang je ker menang
aku pun menang jugak tau.
Gaya seorang cikgu a.k.a. bakal cikgu besar.

la korang ingatkan korang je ker menang aku pun menang gak.

korang tengok aku nyer hadiah lagi banyak.

Terima kasih kepada Mr. bean yang sanggup pegang handphone
untuk merakam amanat dari Melz


Dua gambar terakhir ni cuba korang buat dialog
ahahahhahahhahaa


6 comments:

enyheartsdiamond berkata...Best Blogger Tips

gambar yg dinanti2 :)

Aus berkata...Best Blogger Tips

hahahaha..
daydeck..
caner kau ngn rina ?
hahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

eny - menanti sebuah jawaban

aus - apsal ngan rina plk???

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

da abes ke gmbr daydec?

Mad About Everthing berkata...Best Blogger Tips

DD,
i like!!
thks

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

like la sangat....