Masyuk

Isnin, 8 Februari 2010

Blogger Gathering @ The Mines Part I




Kalau diikutkan gather bermula jam 11 pagi
tapi disebabkan kerajinan yang terlampau sangat aku pun bergerak dari rumah jam 11pagi
ehehehehehhehehe..
sebelum tuh sempat lagik aku singgah opis aku jap sebelum gerak ke The Mines.
sampai The Mines plak aku call Aus tanya dia kat mana
dia cakap dia sesat aku pun tunggu la dia dulu baru gerak.
bila Aus dah sampai jer trus gerak ke Big Apple.
Waktu kat Big Apple tuh aku belum menunjukan belang aku lagik.
Tetiba aku jadi pendiam giler waktu tuh.
wakkakakakkaa
itu semua lakonan semata mata.

Memula tuh aku ingat aku yang lambat ke sana ghuper nyer ada lagik yang lambat cam Cik Lily Putih nih ha.waktu ni kitaorang dah order makanan kat Nando's baru dia sampai.

Antara babak lucah waktu mentedarah kat Nando's The Mines hari tuh

Antara blogger yang dapat menghadirkan diri ke Party Buih yang dianjurkan oleh MelRomeo, Cik Hel, Mr. Bean.

antara blogger yang datang adalah blogger yang popular dengan tajuk N3 "kalau air dah naik kepala"

Kak Tasya ngan Suami terchenta, Rina Salleh yang sibuk menjual Selendang & tudungnya,

Abang air dah naik kepala ke. ehehehhehe

gurau jer yer kak tasya jangan marah ar..

Budak Pahang ni sibuk bergayut orang nak makan

walaupun xda blog tetap leh joint yerk.

Pakwe si Ernie Djohan ehhh silap plak enny sampai nak tido menunggu makanan.

yang sebenarnya aku tak tau sapa yang mengesek kad kreditnya untuk membayar hutang

kepada along bukit berutung tuh yang penting aku bayar yer.

sementara menanti xtvt pembayaran dijalankan yang lain sibuk bergaya.

waktu ni fateha ngan pakwe nyer si hairi baru sampai.

nantikan sambungannya dari masa ke semasa.

9 comments:

helena's berkata...Best Blogger Tips

oh comel.oh comel..oh oh oh comel!

ok cikhel curik gamba yah!yey!

pink_butterfly berkata...Best Blogger Tips

we want more! we want more!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

mmg comel pun Cik Hel....
curik jer ler gambar nyer....

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

pink rileks ler......

Aus berkata...Best Blogger Tips

aus comel kan..mekasih..
hahaha..
kalau kau tak sempat hantar kat email.
kau upload je sini..
ahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

banyak songgeh la ko ni aus....

redfingger berkata...Best Blogger Tips

gambar yg cantik(sambil2 nak curik) blh x?hihihi..
best sangat korang sumer!!!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

boleh sesangat bro....

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.sori dtg lmbat!
.pasni i dtg sebelum subuh! ;p