Masyuk

Selasa, 23 Februari 2010

Nuffnang Buffered




aku nak tanya kat korang la yer terutamanya kepada otai otai sekalian alam
adakah iklan Nuffnang diatas adalah Buffered untuk tuan punya blog?
sorry la aku mana gheti sangat pasal Nuffnang nih.
selalunya aku nampak kat blog orang lain ada banyak
kat tepi la, kat tengah la tapi kat aku kat atas tuh jer satu.
terima kasih atas bantuan kalian semua.

12 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

lol , nak taw buffered ke x..
kau tgk je kat earning daydeck..
kang ade tulis campaign ke buffer..
hohho...
cayalah kau !.
haha

Kancilbiru berkata...Best Blogger Tips

pegi tengok kat dalam nuffnang kamu...hehe

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

betul2..tgk kat earning je deq...sonang yo

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

hebat2.. semakin aku jeles dgn ko dd!

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

hmn, tahniah dpt bufered. leh belanja aku dan aus. hehe

helena's berkata...Best Blogger Tips

yup betul tuh!

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

tahniah daydeck..teruskan usaha...ble check di nuffnang...

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

betul..betul..betulll.cam kata org kat atas..buffered lagi lebat tau ..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - mana la aku tau check benda alah tu

Kancil - thanks ya

Bean - tq for the info

cik lily - jangan jeles la. nanti aku share la ngan korang kalau aku nyer banyak

Mat joe - tqvm bukan ko ngan aus jer kalau banyak semua orang aku belanja ...ehehehee

cik hel - yer bertul...

eyriqazz - thanks for the info

kak ina - lebay cam hujan ekkk...


P/S tqvm to all yang tak lokek dengan infonya ya.

n@m@n berkata...Best Blogger Tips

hehe..best kan dpt buffered

Mimpi berkata...Best Blogger Tips

kat nuffnang tu ada je ajar cara letak iklan nuffnang tepi,tengah(antara post) dan atas(header).
3 cara untuk kita letak.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Naman - dapat duit mana yang tak best nyer

Mimpi - yer betul tu.....