Masyuk

Khamis, 11 Februari 2010

Makin Bertambah Pengunjung



Alhamdulillah semenjak aku menjointkan diri ke Gathering yang Di anjurkan oleh Mr. Bean, MelRomeo & CikHel
Analitik pengunjung aku kian bertambah, walaupun tak sebanyak macam pengunjung blog orang lain.
mungkin sebab blogger's yang hadir waktu gathering hari tuh yang rajin berkunjung ke
teratak aku ni sebab nak cilok gambar dari rumah aku nih.ehehhehe
harap harap lepas ni korang rerajin la berkunjung ke teratak aku ni ekk
walaupun tak da gambar korang pun.
Semalam je seramai 82 orang yang berkunjung ke teratak aku nih
ok la tuh dari sebelum nih yang berapa kerat je yang menyinggah kat sini.



semoga dengan kehadiran kalian semua ke teratak aku nih dapat menaikkan
pendapatan aku yang cuma sebanyak RM21.50 kian bertambah
macam korang dapat jugak ekk.
cemburu jugak aku tengok member2 blogger yang dah cash kan
income mereka. tapii yang penting bagi aku rezeki tu semua
ditangan Allah S.W.T. kita cuma merancang hanya DIA yang menentukannya
betul tak...
hehehehehehee

7 comments:

Tentang Mya berkata...Best Blogger Tips

Best nyer...
Aku pon nak jadi mcm ko...
Ajar babe :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Mya aku nyer tak best la
orang lain punya lafi riban riban
aku nyer sket jer
tapi janji ada ...

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

hm...deydeq aku ni selalu masuk blog ko...xde apa2 ke???hakhak

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Bean Blog aku ni dah lah tak sepopular blog ko....

ruzanna razali berkata...Best Blogger Tips

haha...samela..mnunggu la nk dpt duit...nak cash kn rm 50 pun xlpas..haha...meh la kite click2 satu sme lain..tolong2.. :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.i slalu masuk!
.nti nuffnang byk, share2 lah ;p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ruzana - orait

fateha - aku buat kalau daapat pun aku akan share ngan member ler.