Masyuk

Selasa, 9 Februari 2010

Blogger Gathering @ The Mines Part II





Lopeh jo mentedarah kat Nando's tuh kitaorang pun semua terus
gerak gerak khas ke tempat main bowling, time ni la ada yang nak
terkucil la, nak beli itu la nak beli ini la. Tapi tu semua bukan menjadi
penghalang untuk semu blogger's yang bersemangat untuk bersukan
demi mencapai hasrat kerajaan dengan motto
"Majulah Sukan Untuk Negara"
aahahhahhaahahhha.

orang orang kuat sedang nak membayar sekaligus mendaftar
nama nama pemain handalan negara
wakakakkakakakaaa


ini lah harga nya yang aku tau aku bayar RM13 untuk 2games
yang lain bayar RM15 kot coz tak bawak stoking
dah tau nak main bowling bawak la stoking kan dah membazir.
ehehehhehheheheheee


sementara menunggu urusan pembayaran la
apa ko ingat urusan mengurus mayat ker. hampeh...
sempat lagi si Enny angkat kain jemuran membuat pose seksi
dengan teman tapi mesra nya.
ahahhahahhahahhaha


ini pulak pose terlampau seksi dari Cik Lily Putih
dengan cik abang terchenta nya
macam nangka di buat gulai
pepatah baru aku reka sat nih.
ahahahahhahahaha


tu la sapa suh datang lambat kan dah tak sempat nak menchekik Nando's
dapat la makan Mekdi jer, kenyang ker makan Mekdi jer.
tapi tak pa datang dari jauh tuh bersemangat nak memeriahkan
majlis yang dianjurkan. orang cam nih yang kita cari bersemangat.

waktu ni pulak memasing dah tak sabar nak melambungkan
bola bowling ke lane nyer
tengok jer la muka si Mr. Bean tuh dah tak sabar nak menunjukkan skill
bola swing nya kat kitaorang semua.

Budak ni nama dia Aus Dalam Hati Ada Taman,
ahahhahahahaa padan muka ko Aus nama baru ko kitaorang dah create,

Si Aus ni nak mencuba mengorat Cik Rina Saleh a.k.a. model tudung
kita waktu tuh. kalau korang tak percaya boleh tanya dekat
Cik Lily Putih kita.


korang jangan terpedaya dengan aksi kemachoaan si Aus nih
dia ni sebenarnya hati ada taman
mamat jiwang la dikatakan.

Lepas dia, dia lagik tak abes abes gambor si Aus nih
kali ni aku kasi can la publish pic dia lagik sebabnya ada gambar eyriqazz

ni pulak pic Bob, Aus, ngan eyriqazz bergaya sewaktu menunggu
giliran untuk membuat balingan swing.
bukan rogol bergilir gilir la.


Mama tengok tuh markah kumpulan kita tinggi tuh
kalah markah kumpulan Mr. Bean.
Yer la Papa kesian kumpula Mr. Bean kan.
ahhahahahhahhahaaaaa

ala suka nya dia.....

Bola yang mana satu yang boleh strike ni ar...
mungkin itulah yang dipikirkan oleh cik MelRomeo kita nih.


Muka kekecewaan telah terpancar dari muka Mr. Bean
sewaktu pusingan yang pertama harap Mr. Bean dapat
menerima kekalahan beliau menentang kumpulan aku.

3G aku maksudkan 3 Gemuk yer
bukan 3G yang ada kat henpon korang yang canggih tuh.


MelRomeo dengan gaya romeo nya
ahahahahhahahaaa


Jard apa pasai muka hang terkujat tuh.

sib baik Jard tak buat muka terkujatnya sewaktu bergambar
dengan Cik Enny.

Peace no war mungkin itu yang dikatakan oleh
Cik Hel kita.

eeehhhhh... ko ni sepupu aku kan cam mana ko leh kenal
dengan Jard. kata si Cik Lily Putih.

Bob bergaya dengan kasut yang disewanya
bukan Bob Af yang sinonim dengan trademark
Messsreeeee....

MelRomeo memilih bola yang dikatakan akan menStrikekan
balingan nya.


Hi abang MelRomeo leh mintak kapel dengan abng Melromeo
dalam hati MelRomeo ape kena dengan Si Rina Saleh nih ar.
tapi apa salah nya cik RIna ni pun Cunnya.....


setelah beberapa saat di soal siasat oleh cik Rina
MelRomeo pun dengan senang hati nya menerima
lamaran cik Rina .
ahahahahhahaaa
Rekaan semata mata tiada kena mengena dengan sapa ekkkk


Model model jelita diatas pentas peragaan.

tetiba pulak bapak ayam muncul di belakang Model model jelita.

yang berdua ni pulak tak boleh berenggang
macam belangkas pulak aku tengok dia berdua nih
ahahahahahhahaaa


aku pakai camera sapa ekk kat blakang tuh
camera aku siapa yang tibai nih.

tu la sapa suruh tak makan kat Nando's tadik kan sampai
bola bowling tuh korang nak chekikkan.

ada gaya la jadi model bola bowling la korang nih.


kepada korang semua doakan aku hapdet blog aku dengan kadar segera
tgk mood aku aku la ekk...
ehehehehehheheheeheeehehehheheehe
lagi satu n3 kali ni adalah rekaan semata mata tak da kena mengena ngan sesapa
kalau terkasar bahasa harap dimaafkan.

14 comments:

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

uits......... terkujat aku tinguk gmbr aku sorang2.. ahaha..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper....

Aus berkata...Best Blogger Tips

ahahaha..
smart la daydeck..
aku rase kau kini semakin rajin update pasni..
haha..
da knl ramai org..
hahaha..

helena's berkata...Best Blogger Tips

saya suke saya suke!!!!!!!!!nak lagi nak lagi,.hahahaa

Mad About Everthing berkata...Best Blogger Tips

macam nangka dibuat gulai? siap ko daydeck!.. peranggggggggggggh!!!

Tentang Mya berkata...Best Blogger Tips

Best nyer....
Lama sudah tak main bowling...
Beli dedek kita nak ber bowling2... :P

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - Insyaallah aku akan rajin hapdet blog tp tgk la kalau internet aku cam siput babi

CikHel - saya pun suker....

Cik Lily - jangan marah ar...

Mya - bila bila pun boleh
gua xda hal punya.

redfingger berkata...Best Blogger Tips

perh!!!best2 gambar ko..malang tol aku x bawak camera..xde gambar pun..:-( sob2..

mohdhairihassan berkata...Best Blogger Tips

salute!!
waaaa...bestnye la ade D-SLR T__T
deydeck,pnjam sminggu dua ^^
hikkks~

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Bob - xper la next gather ko bawak la camera ko...ihihiihihihiii

Hairi - pinjam seminggu dua jer kerk
hiksshiksss

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.weyhh
.x pena pnggil hairi papa
.die x pena panggil i mama
.jahat lah kau daydeck!
T_______________T

.aus tu bukan stakat rina die nk ngorat
.enny pun same
.sep baek kak tash pun die ngorat skali ;p

.dalam hati ade taman betul lh aus ni ;p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

fateha - yer ker tak pernah panggil mama papa
redah jer ler....ahahhahaaa

aus mmg dlm hati ada taman
wkakakakaka

Melz berkata...Best Blogger Tips

hahaha takleh blah! wehhh

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

apa salah nya melz
kalu betul pun ....
ahahahahahhaaa