Masyuk

Khamis, 25 Februari 2010

Tahniah Kepada Mild Seven




Tahniah diucapkan kepada Alang kerana telah bernasib baik
mendapat no 2000 maka dengan ini mengumumkan kemenangan
alang kepada semua orang.
ehehehehehee
Alang sila email kepada saya
daydeck86[at]gmail[dot]com
sama ada Alang nak cash ataupun top up handphone yer
bagi tau nak cash atau pun top up
kalau cash sertakan account no kalau nak top up bagi contact no
p/s no 1986 tak da pemenang kerk. kalau xda kena buat contest lain ni.

5 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

cet , aku telepas 4 angke je..
huhu..
daydeck..wat contest lagi..
aku nk kumpul duit nk bayar saman aritu..
hahaha

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

la kenape x cakap? ihsk asyik terlepas jelah..

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

lagi2 kontest yg aku n aus x menang

alang berkata...Best Blogger Tips

Taktau dah send ke belum komen nie. Internet problem. Kena refresh byk kali. Erm toppup je la senang. hehe. Bg no phone kat sini boleh eh? malas nk send email. hehe.

012 5360207

Tochei2.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - dah nasib nak buat cam mana
ehehehheeee

cik lily - rezeki datang pun tetiba
eehehehhehee

matjoe - rajin rajin la singgah blog aku..eheehhehehe

alang - dah send sms tadik ekkk
dapat tak??