Masyuk

Rabu, 24 Februari 2010

Puaka Niyang Rapik Bersama Fizz Fairuz




Just nak inform kat korang la kalau berminat nak joint sekali bagi ar tau kat aku
ataupun boleh la email ke atieleo85@gmail.com
tarikh ditunda ke 28hb Februari 2010
bersamaan hari Ahad bersamaan Blogger Paintball
jam 3petang ya
bertempat di Cathay E@Curve, Mutiara Damansara
bayaran RM20 termasuk popcorn & air mineral/air gas kecik
dapat Goodies bag & beramas mesra dengan Fizz Fairuz
aku apa lagi kerja aku snap gambor korang la kalau korang pergi.
ehehehhehehehehehe

7 comments:

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

wah aku minat gile ngan mamat ni...camne eyh...tgk schedule dulu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Bean nak tgk scheduled aper nyer
kan that day ko main paintball..

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

alah kalo xmen paintball
dtg jumpa mamat ni bleh kan...huhu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Heze - FYI, paintball dengan tgk wayang bersama fizz fairuz ni adalah event yang berlainan ya.

helena's berkata...Best Blogger Tips

painball sabtu lah daydeck..ishish..
cane nak join?email?

sumijelly berkata...Best Blogger Tips

wah...nak gelak bebanyak tuk Bean..sbb dia x leh tgk wayang bersama Fiz Fairuz...

dn gelak tuk kak sumi,..sbb x akan ada peluang nak g tgk wayang tu... dn main paintball sekali..

Day deck ada best woo... mesti banyak gmbr korang dia snap...muahahahaaaaaaaaa..................

http://sumijelly.com

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

CikHel - owh yer kerk tq for the info aku dalam kebengongan sket...ahahahahaha

Kak Sumi - gelak sampai lebam....
benda ada kak sumi kita guna kan sebaik mungkin, tunggu sabtu ni kalau tak ada aral melintang saya amik pic bebanyak waktu paintball