Masyuk

Rabu, 3 Februari 2010

Blogger Mini Gath




Pengumuman-pengumuman
Siapa yang mau bantu
Tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku
Siapa yang mau
uik apsal tetiba lirik lagu Cari Jodoh dari kumpulan Wali Band plak nih.
ohhh aku nak buat pengumuman sket bahawasanya member kita
si BEAN dari teratak http://www.suterablogger.com/ dan teman temannya
seperti Ms Hel dari teratak http://helenalatisha.blogspot.com/ serta
akan mengadakan
Mini Blogger Gathering
bertempat di
THE MINES
Jam
2PETANG
Tarikh
7hb FEBRUARI 2010
Tema
PUTIH & MERAH (macam bendera Indonesia)
Insyaallah aku joint kalau tak da aral melintang
tapi 7hb pagi tu ada Gotong Royong membersihkan Sungai Gombak kat Kampung Padang Balang bersama http://senirupasiti.blogspot.com/
rasanya xtvt gotong royong pun tergolong dalam
Blogger - we care
jugaks kan.
sesapa rasa dirinya nak menghadirkan diri boleh la mendaftar di blog mereka ya.
gathering ini tak da bersangkut paut dengan NUFFNANG yer
jadi perbelanjaan adalah ditanggung sendiri. tapi tak tau la kalau penganjur nak belanja.
eheheheheheheheh

7 comments:

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

waduh! date tu akak ade hal lain ler...huk3...

lenkali kalo buat bgtau awal2 ler yea...haha krim salam jek kat blogger2 tu nnti ye...

ckp AKAK GONJENG kirim salam...haha

Mad About Everthing berkata...Best Blogger Tips

Beb,
pegi sorang je ke? lelain?

Aus berkata...Best Blogger Tips

ahaha..
ok daydeck..
jumpa kat sane...
haha..

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

hukhuk...tq la korang buat review pasal ni...nnt aku soh nuffnang buat hadiah untuk korang...wakaka

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

wah wali songo siut. baru aku perasan kaler merah putih tu bendera indon. lagu tema ialah cari jodoh. aduhai, ntan mcm tak sempat nk joint jer.

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

sajer ajer nak menjelouskan akak ek..tak apa..insyallah lain kali dapat join..mr bean buatlah area kita orang pulak..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

betul tuh kak ina kl buat area kitaorang la pulak...