Masyuk

Ahad, 7 Februari 2010

Blogger Gathering at The Mines




Blogger Gathering at The Mines
Kengkawan semua aku sempat upload 2 pic jer ek
Aku dah mengantuk nak membadak
Nanti aku sambung balik upload gambar Gathering kita ni
Ni jangan korang kempunan jerk
eehehehehehhehehee

20 comments:

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

yang pakai baju kemeja belang2 ...mancho gitu...

Mad About Everthing berkata...Best Blogger Tips

belang melintang ke menegak??

Aus berkata...Best Blogger Tips

sape amek gambar..
cantik gile..
ahaha..

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.waaaaaaaaaaa nak gambar ni deydeckkkkkkkk
.follow lah ehh
.pasni senang nk curik gambar;p

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

alah...jeles xdpt join...huhu

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

perghhh, awesomesauce!!!
pehal ko pakai kelar ijau??

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak SAK - yang mana satu ekk ??

Cik Lily - tu la pasal..

Aus - tgk camera jer ler.....ehehehehe

fateha - rasa nak follow, follow jer. kalau tak nak nak buat cam manakan....

heze - xper ler, bukan sekali jer kita buat gath nih. next time kitaorang buat lagik.

MatJoe - aku lupa tema Indonesia ler
heheheehehehe

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

deydq kite dah follow awa...nak ga,bar............

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yer ker En. Bean
nanti saya upload ekk...

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

uish.. apsal ku takda dlm gmbr! majuk la kalo camneh.. ehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.heeeeeeeeee okeyh ^^
.suda, nnti nk update psal smlam
.bestttt sbb dpt dating & dpt banyakkkkkkk adiah
.cant wait! ;p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Jard - waktu tu ko kan sibuk bergayut. pastu gambo ko kan banyak ko delete.....eheheheeh

Fateha - rileks ler den pun tak sompek nak update blog den lagik ha...

helena's berkata...Best Blogger Tips

comellllllll!!!!thanks tau sudi join!daydeck terbaik!err .ahahaha

Tentang Mya berkata...Best Blogger Tips

Best nyer main bowling...
Gambar2 nyer pon cantik gak... hehehhehe

enyheartsdiamond berkata...Best Blogger Tips

cpt.cpt.cpt upload..facebook..add juga!

Ernie Syafika

:D

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Cik Hel - Sama sama le menjemput blogger yang tak terkenal nih...

Mya - memang best pown, lepas ni leh la joint

Enny - nanti den load k...

sumijelly berkata...Best Blogger Tips

dey...apa nie...
g blog bean gmbr bnie...g blog ko gmbr nie..
kasi tukar la...hahahaha

redfingger berkata...Best Blogger Tips

wah...
korang sumer memang terbaik dari ladang gandum la..
enjoy giler wlaupun x ikut tema..hahaha..
nak pic daydq..rajin2 la ye...peace!:-)

redfingger berkata...Best Blogger Tips

wah...
korang sumer memang terbaik dari ladang gandum la..
enjoy giler wlaupun x ikut tema..hahaha..
nak pic daydq..rajin2 la ye...peace!:-)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Sumi - Mr Bean ciplak pic dari sini la bukan aku yang ciplak dari dia ekkk...ehehhhee

Bob - memang terbaik wok.....