Masyuk

Khamis, 18 Februari 2010

Kak Ram Cakes




Hari ahad lepaskan aku celebrate bestday anak buah aku
hajat hati nak tempah kek yang bentuk doll untuk anak buah aku tuh
tapi aku tanya akak sepupu aku tuh dia cakap dia dah order cake kat Care4
nak buat cam mana kan tak da rezeki nak order cake dari Kak Ram Cakes

tapi aku order gak la muffin dengan Apam bunga dari Kak Ram Cakes.
Terima kasih la kepada Kak Ram Cakes sebab bagi extra Muffin
siap kasi discount lagi.

kalau korang rasa nak tempah cakes leh la korang g ker blog
Kak Ram Cakes nih
murah & sedap makanan yang aku order dari beliau hari tuh
masa ni lah nak tolong orang melayu kita nak berniaga.
betul tak????


Cantik & sedap apam bunga ni

Siap packing lagi. sebungkus RM1.30 tapi kalau order banyak boleh kurang lagi.


Banyak tuh dapat extra.
apa lagi kalau korang rasa nak kawen leh la order kat
Kak Ram Cakes nih
save budget siot kerja pun senang.

8 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

nnt pegi gahter..
kau dah xyah bawak kamera..
bawak kek ni je..
hahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

apa yang ko merepek nih adoyaiiii....

Aus berkata...Best Blogger Tips

hahahak..
aku xpenah komen secara neutral..
hahaha

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

selamba je ko marah artis deq..hak2..best tak cake dia???

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - ko tambah asid sket...eheheheh

Bean - mana aku marah... kek sedap wo

TiniHani berkata...Best Blogger Tips

ahh sedapnya tgk apam bunga ni.. jrg dah skrg org buat apam ni.. leh la try order... :)

helena's berkata...Best Blogger Tips

cake dia cantik gila..cane nak makan kalo cantik?haha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

TiniHani - memang sedap & murah puas hati la order apam bunga nih.

helena - tak yah la makan buat hiasan jerk...
awakakakakakakakaa