Masyuk

Khamis, 11 Februari 2010

Blogger Gathering at The Mines Review




1. Dapat berkenalan dengan blogger terkenal seperti MelRomeo yang terkenal dengan trademark Miahahaha, CikHel yang comey, & Eyriqazz yang sempoi amat.

2. Dapat tip tip berguna untuk memblogkan diri dari otai MelRomeo.

3. Dapat menjeleskan Aus Melankolik sebabnya dia nak bergambar dengan Cik Rina Salleh tapi tak dapat.

4. Dapat tag team dengan Cik Lily Putih &
Aus Melankolik mendebarkan hati Mr. Bean sewaktu beliau nak baling bola swing.

5. Dapat melihat "belangkas" iaitu Fateha bersama Hairi, Enny dengan "teman tapi mesra" & Cik Lily Putih dengan "Mr Sivaji da Boss nya.

6. Dapat belajar tip dari
Aus Melankolik (katanya buat label CIPAP nanti ramai masuk ke blog ko) itu kata Aus Melankolik ya.

7. Dapat melenguhkan tangan aku yang dah lama tidak membowlingkan diri.

8. Dapat memecahkan record sendiri berjaga dari tidor selama 48jam tanpa henti.

9. Dapat berkenalan dengan dua lagi "Hel" iaitu CikHel dengan BabyHel dan aku adalah Heldi.

10. Dapat menaikkan semangat Cik Mya untuk aktif berblog.

11. Dapat memahirkan diri untuk mengambil gambar menggunakan camera baru ku.

12. Dapat makan Nando's walaupun aku tak pernah makan kat Nando's sebelum nih (kesian aku kan)

13. Dapat berkenalan semula dengan Jard semula sebab aku lupa akan dia dikala Astro Beyond event tempoh hari.

14. Dapat save kan duit daripada membayar saman seperti
BabyHel & Aus Melankolik dalam hari ada taman.

15. Dapat info ' Kalau air dah naik kepala' dari Kak Tasha & hubby nya.

16. Dapat mengenali Bob walaupun bukan Bob af yang popular dengan trademark meesssrrreee.


dah aku ngantuk nak tido dah nih. harap korang tak kecik hati dengan aku ekk cozz aku ni kecoh jer hari tuh.
Peace no War

15 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

ahahaha..
aku rase entri kau kali ni memang xboleh bla.
hahak..
aku nk gelak..
sakit hati ade..
hahak..

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

ah.. senang nk baca kalo dalam point.. ehehehehehehe..

nak gmbr!!!!

Kancilbiru berkata...Best Blogger Tips

wah dah dapat ramai kawan blogger la lepas gathering...seronoknya..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

rileks la bro
rekaan semata mata jerk
eehehehhehee

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Jard - gambar nanti aku hantor yer
doakan malam ni internet cun tak cam siput babi kat umah aku ekkk..

Kancil - yezza dah bertambah prends...

Mad About Everthing berkata...Best Blogger Tips

beb kang sivaji de boss aku kuarkan gelimat dia kang baru ko tau ek.. berani ye..

helena's berkata...Best Blogger Tips

hahahahaahahahaha..kelaka gile lah..lagi2 part aus dlm hati ade taman tuh!hahahahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Cik Lily - wakakkakaka aku sker tgk video gelimat tuh.....

CikHel - Aus memang dalam hati ada taman....wakakakakakaa

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

daydeck..lepas ni dia orang nak masuk ker blog kamu...kita tenguk nanti..akak jugak yang baik hati kan selalu msk blog kamu..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina KL.. saya tahu kak ina memang baik selalu masuk blog saya.
tapi saya tak kisah la dia orang nak masuk ke idak. janji saya heppy....eheheheehheehe

n@m@n berkata...Best Blogger Tips

nk join gak la..hehe

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Naman - nak joint apa nya next event la main paintball...

farra8979 berkata...Best Blogger Tips

wah, bestnye....

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.label aus tak bole blah!
.terbaekkkk!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

farra - memang best pown

fateha - tau xper....