Masyuk

Rabu, 24 Februari 2010

Contest My Blog Trafic




Tetiba pulak aku bermurah hati nak bagi hadiah untuk korang pulak.
saja saja jer coz ada rezeki lebih sikit jer nih.
senang jer contest ni korang cuma kena tengok aku punya trafic kat sidebar blog aku nih jer
kalau sempat aku nak nombor 1986 sebab tarikh lahir aku
kalau tak sempat aku nak nombor 2000

Syarat - syarat penyertaan
1. suka hati nak jadi follower daydeck86 ker tidak (terserah)
2. Suka hati nak letak link
daydeck86 kat blog korang ker tidak
3. korang cuma letak gambar yang menunjukan ianya sudah berada di
nombor 1986 atau pun 2000
4.tarikh tutup plak sampai ada pemenangnya.


aku nak yang ada perkataan Berapa arrrrr
bukan yang widgeo punya ar.
diulang


aku nak yang ada perkataan Berapa arrrrr
bukan yang widgeo punya ar.


hadiahnya pulak adalah

RM30
terserah kat korang nak top up ataupun nak transfer melalui
Maybank2u



p/s - tetiba aku terjebak nak buat contest plak nih......

13 comments:

alang berkata...Best Blogger Tips

daydeck. Kebtulan masuk2 dia tunjuk 2000. Erk, kat mana nk display pic tu? Aku just letak dalam blog sudut sebelah kanan. ;)

alang berkata...Best Blogger Tips

errrr, klau ada org yg ada 1986 kiranya yg 2000 tu terbatal eh? ;)

Aus berkata...Best Blogger Tips

tak sempat la..
aku masuk2 da 2004..
aiseh..
melepas..

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

deq dah terlepas la...buat lain la...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Alang - letak je kat mana mana,
tak terbatal coz bagi dua dua
eehehehehhe

Aus - tak da rezeki ko, nak buat cam mana.

Bean - tunggu ar aku dapat idea coz bulan depan kan aku g indon leh cari ole ole dari sana
ahahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Alang - letak je kat mana mana,
tak terbatal coz bagi dua dua
eehehehehhe

Aus - tak da rezeki ko, nak buat cam mana.

Bean - tunggu ar aku dapat idea coz bulan depan kan aku g indon leh cari ole ole dari sana
ahahaha

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam daydeck..aduhai terlepaslah pulak..
tak ado rezeki...
nanti nak gi bagitau tau..akak nak bagi RM...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina Kl - nak buek cam no dah tak do rozoki

nak gi mana kak ???

helena's berkata...Best Blogger Tips

ok..melepas..!cis cis!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

cik hel - xper nanti ada rezeki lain plak...

cik EPAL berkata...Best Blogger Tips

dapat duit tu :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

uik cik Epal masuk blog aku
wah terima kasih cik epal kerana sudi singgah kat sini

bukan cik epal jer yer kepada semua yang singgah kat sini

Tanpa Nama berkata...Best Blogger Tips

Apa yang posting bagus. Saya sangat suka membaca jenis atau artikel. Aku bisa? T menunggu untuk melihat apa yang orang lain katakan.