Masyuk

Rabu, 24 Februari 2010

Tuah Ayam Nampak di Kaki




Betul cakap orang orang lamo

"Tuah Ayam Nampak Di Kaki"

N3 kali aku saja nak "dediket" blogger yang terkenal lagi Masyur
siapa lagi kalau bukan Eyriqazz a.k.a. Great Teacher Onizuka

Tahniah
kepada beliau yang memenangi pertandingan
Astro B.yond Bloggers Night post-event blogging contest
yang dianjurkan oleh pihak Nuffnang.
sesiapa belum joint Nuffnang sila joint dengan kadar segera kerana anda akan rugi apabila anda tidak joint Nuffnang nih.

kepada yang tak menang cam aku cuba lagi next time
"Kalau dah rezeki takkan kemana"

I Love Nuffnang


3 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

tu la..
die menang gak akhirnya..
cet , jels woo..

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

daydeck,
eyriqazz mintak ko tunjukkan jalan ke astro, hah ape lagi ko mintak dia terjah blog ko plak.. apa orang kata give and take.. betul tak???

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - rezeki jer kali ni taji dia dah nampak la gamaknyer

CikLilyPutih - Aku xda hal la dia nak terjah ker idak. selagi aku leh tolong aku tolong, kalau xleh tolong nak uat cam mana...ehehehehe
peace no war.