Masyuk

Sabtu, 17 April 2010

Achik Spin Meninggal Dunia????



 Hezry Hafidz- Achik Spin telah meninggal dunia sebentar tadi, arwah terlibat dengan kemalangan jalanraya..semoga arwah selamat dikebumikan..takziah kepada keluarga arwah..Al Fatehah


Aku bukak facebook nampak Hazry Hafidz ni update status dia achik spin meninngal dunia akibat kemalangan
Aku tak tau benda ni betul ke tidak. Spa leh share info dengan aku pasal benda ni. Kalau betul takziah kepada
Keluarga beliau.

7 comments:

Nay-MrsNurl berkata...Best Blogger Tips

member (guitarist NB) pun ada mention kat sat FB.." Status harini, al-fatihah... P.r Acik spin, amy dah ckp kat kak suhana td"..

terus google, jumpa blog u..

| u s n a | berkata...Best Blogger Tips

a'ah btol..
al-fatihah~

mynameismy berkata...Best Blogger Tips

i pun ad dgr.....

darxniq berkata...Best Blogger Tips

Achik Spin maut kemalangan ngeri
17/04/2010 8:42pm

SEREMBAN – Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin, Abdillah Murad Md. Shari atau lebih dikenali sebagai Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini.

Allahyarham, yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV) yang terbabas dan terbakar, meninggal dunia di tempat kejadian.

Pada masa ini, polis dan anggota bomba masih lagi berada di lokasi nahas dan difahamkan mayat Allahyarham akan dibawa ke Hospital Tuanku Jaafar di sini malam ini.

Pegawai Turus Trafik negeri, Asisten Supritendan Polis (ASP) Abd. Halil Abd. Hamzah mengesahkan kejadian tersebut. – Utusan

Tanpa Nama berkata...Best Blogger Tips

sah. untuk bukti, sila layari utusan

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=0417&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_39.htm

drpd mellie

Idalara berkata...Best Blogger Tips

salam..baru baca lt blog mild seven td...esuk kita akan tahu kesahihannya..

Byzura Razali berkata...Best Blogger Tips

betul his wife my fren....